Altın & Gümüş

Gümüş bugün kaç TL? İşte son dakika 22 Nisan 2022 gümüş fiyatları...

Gümüş, yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz hafta yükselişe geçen gümüş bu hafta değer kaybediyor. Peki gümüş fiyatı bugün ne kadar oldu? İşte son dakika gümüş fiyatı... Pandemi döneminde gündemde çokca yer alan gümüş o dönemde en yüksek seviyelere ulaştı ve yatırımcısına kazandırdı

Gümüş almak isteyen ve yatırımını gümüşten yana yapmak isteyen vatandaşlar gümüşün gramının bugün kaç lira olduğunu araştırıyor.

Pandemi döneminde gündemde çokca yer alan gümüş o dönemde en yüksek seviyelere ulaştı ve yatırımcısına kazandırdı. Son zamanlarda ise tekrar atağa geçen gümüş haftaya düşüşle başladı ve değer kaybetmeye devam ediyor.

Gümüşün fiyatı bugün alış fiyatı 11,53 lira, satış fiyatı ise 11,85 lira. Gümüşün ons fiyatı bugün 24,50 lira seviyesinde güne başladı. Peki bugün gümüşün ons fiyatı ne kadar oldu? Gümüşün gram fiyatı ne kadar? Bankaların gümüş fiyatı kaç lira oldu? İşte son dakika gümüş fiyatları...

22 NİSAN 2022 SON DAKİKA GÜMÜŞ FİYATLARI

Yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler  gümüş fiyatlarını takip ediyor. Uzmanlar gümüşün bu sene için rekor seviyelere yükseleceğini söylerken yatırımcıları uyardı.

Gümüşün fiyatı saat 19:14 itibariyle alış fiyatı 11,44 lira, satış fiyatı ise 11,79 lira. Gümüşün ons fiyatı bugün 24,27 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Gümüşün gram fiyatı dün sabah güne alış fiyatı  alış fiyatı 11,76 lira satış fiyatı ise 12,08 liradan başladı. 

 

 

GÜMÜŞ BANKA KURLARI

Banka                                        Alış             Satış
Ziraat Katılım                          11,10 TL     12,24 TL
Vakıf Katılım                           11,56 TL     11,80 TL
Kuveyt Türk Senin Bankan     11,37 TL     12,08 TL
Albaraka Türk                         11,23 TL     12,09 TL

Gümüş seviyeleri zorluyor! Gümüş fiyatları 6 haftanın zirvesine çıktı!

Kenarda köşede altını, gümüşü, dolar ve euro kuru olanlar hazır olun! Uzman isim perşembe gününü işaret etti!