Altın & Gümüş

Gümüş bugün ne kadar? İşte 6 Nisan 2022 gümüş fiyatı!

Yatırımcılar altın fiyatlarından sonra en çok gümüş fiyatlarını araştırıyor. Gümüşün almak isteyen vatandaşlar ve yatırımcılar gümüşün bugün kaç lira olduğunu merak ediyor. Peki bugün gümüşün gramı kaç TL? İşte son dakika 6 Nisan 2022 gümüş fiyatları... Gerek yatırım gerekse takı ve hediye olarak gümüş tercih eden vatandaşlar gümüş fiyatlarını takip ediyor

Altın fiyatlarının gittikçe yükseldiği şu günlerde vatandaşlar artık gümüşe yönelmeye başladı. Gerek yatırım gerekse takı ve hediye olarak gümüş tercih eden vatandaşlar gümüş fiyatlarını takip ediyor. Gümüşün gramı, alış fiyatı piyasaların kapanış saatinde 11,52 TL. satış fiyatı ise 11,86 TL seviyesinde işlem görüyor.

  

Gümüşün gramı dün güne, 11,55 lira alış fiyatı,  satış fiyatı ise 11,90 liradan başladı. Yatırımcıların yakından takip ettiği gümüşün gramı dün güne düşüşle başlarken kapanışta alış fiyatı 11,54 lira seviyesinde, satış fiyatı ise 11,87 lira seviyesinde yaptı.

Peki gümüş bugün kaç TL? 6 Nisan 2022 gümüşün gramı sabah kaç lirada seviyesinde başladı ? İşte gümüşün açılış fiyatı...

GÜMÜŞ BUGÜN KAÇ TL?

Gümüş almak isteyenler ve yatırım yapmayı düşünenler sabahın erken saatlerinden itibaren gümüşün gram fiyatını araştırıyor. Gümüş günümüzde altından sonra en çok tercih edilen emtia iken, altın fiyatlarının çok yüksek seviyelerde olması gümüşe talebi artırdı. Gümüşün gram alış fiyatı güne 11,42 TL, satış fiyatı ise 11,77 TL'den başladı.  Gümüşün ons fiyatı ise bugün güne 24,28 dolardan işlem gördü.

Şerife Şişoğlu/Emlakkulisi.com

Gümüşe talep arttı! Altın artık tercih edilmiyor! Neden mi?

Gümüş yatırımcıları dikkat! 1 gram gümüş bugün ne kadar?