06 / 05 / 2024

Gümüş değer kaybediyor! Gümüş yatırımcıları dikkat! Gümüş fiyatları ne kadar oldu?

Gümüş değer kaybediyor! Gümüş yatırımcıları dikkat! Gümüş fiyatları ne kadar oldu?

Gümüş fiyatları üzerindeki baskı küresel piyasalardaki gelişmelerin etkisi ile artmaya devam ediyor. Gmüş yatırımcıları dikkat! Gümüş bugün ne kadar oldu? İşte gümüş fiyatları 18 Ağustos 2022...



GÜMÜŞÜN ONS FİYATI DEĞER KAYBEDİYOR

Gümüşün ons fiyatı piyasalardaki gelişmelerin etkisi ile değer kaybetmeye devam ediyor. Ons gümüş fiyatı 20 doların altına geriledi.

Gümüş değer kaybediyor! Gümüş yatırımcıları dikkat! Gümüş fiyatları ne kadar oldu?

GÜMÜŞ YATIRIMCILARI DİKKAT!

Çin’deki zayıf büyümenin küresel risk iştahını da azaltması ile  dolara olan talep yükseldi altın ve gümüş fiyatlarına baskının artması ile gümüş fiyatları değer kaybetmeye başaldı.

Ons altın fiyatı yüzde 1 oranında  gerileyerek 1.762 dolar seviyesine kadar yaklaştı.  Milyonlarca kişi gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri merak ediyor. Yatırımcılar dikkat! 

Gümüş fiyatlarında günlük kayıp yüzde 3'ü  aştı. Geçen hafta içinde 21 dolar seviyesine yaklaşarak 29 Haziran sonrası en yüksek seviyeyi gören gümüş bugün 19,74 dolardan işlem görüyor.

Mart ayında Rusya Ukrayna savaşının etkisiyle yıl içinde zirveye yüskelene gümüş fiyatları Nisan ayı itibarı ile düşüşe geçti ve bugünkü kayıpla beraber Ağustos ayı kazancını da geçerek dibe vurmaya hazırlanıyor.

Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? Gümüş kaç TL? Gümüş fiyatlarında son durum ne? İşte son dakika gümüş fiyatları 18 Ağustos 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön