Altın & Gümüş

Gümüş fiyatları 12 liranın altına düştü! Yatırımcılar dikkat, gümüş bugün ne kadar? 26 Nisan 2022 gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatları, gümüş almak ve gümüşe yatırım yapmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş geçtiğimiz hafta düşüşe geçerken bu hafta da değer kaybederek başladı. Gümüş fiyatları 12 liranın altına düştü. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüşün gram fiyatı nedir? jpg' alt='Şerife Aydın'/>Cuma günü Jerome Powell, 50 baz puanlık faiz artışının uygun olacağına inandığını belirtti

Cuma günü Jerome Powell, 50 baz puanlık faiz artışının uygun olacağına inandığını belirtti. Bu açıklamanın ardından dolar değer kuru yükseldi ve altın ve gümüş fiyatları üzerinde baskı oluturmaya başladı.

Değerli metaller değer kaybetmeye başladı. Bunu fırsat bilen yatırımcılar ise alım yapmak için kolları sıvadı. Gümüş fiyatları 12 liranın altındaki seviyeler alım için uygun bir aralık olarak görülüyor. 

Gümüş fiyatları dün güne alış fiyatı 11,19 TL, satış fiyatı ise 11,53 TL seviyesinde başladı. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüşün gram fiyatı kaç lira? İşte 26 Nisan 22 gümüş gram fiyatı...

26 NİSAN 2022 GÜMÜŞ GRAM FİYATI

Gümüşün gramı bugün alış fiyatı 11,23 TL, satış fiyatı 11,58 TL seviyesinde işlem görüyor. Gümüş dün gram alış fiyatı 11,19 TL, satış fiyatı ise 11,53 TL seviyesinde işlem gördü.

Gümüşün fiyatı geçtiğimiz haftanın son işlem günü alış fiyatı 11,53 lira, satış fiyatı ise 11,85 lira seviyesinde güne başladı. 

Gümüş fiyatları dibin dibini gördü! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları ne oldu? Gümüş yükselecek mi, düşecek mi? Yatırımcılar dikkat!

Gümüş bugün kaç TL? İşte son dakika 22 Nisan 2022 gümüş fiyatları...

Gümüşe olan talep rekor seviyelere gelirse gümüş fiyatları ne olur?