02 / 05 / 2024

Gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş bugün kaç lira? 25 Ocak 2023 gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş bugün kaç lira? 25 Ocak 2023 gümüş fiyatları

Geçtiğimiz yıl yatırımcısına en çok kazandıran gümüşün bu yılda yükselişine devam etmesi bekleniyor. Peki Gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş bugün kaç lira? 25 Ocak 2023 gümüş fiyatları.



GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ TL? 25 OCAK 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI 

Gümüş fiyatları, yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bugün gümüş fiyatları aşağı yönlü hareket ediyor. Gümüşün ons fiyatı bugün 23,58 dolardan işlem görürken, gümüşün gram satış fiyatı 14,83 liradan işlem görüyor.

Gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş bugün kaç lira? 25 Ocak 2023 gümüş fiyatları

Bugün gümüşte en yüksek 14,96 lira seviyesi görülürken, en düşük 14,66 lira seviyesini test etti. Açılışta 14,73 liradan işlem gören gümüş dünkü kapanışta 14,34 liradan satışa sunuldu. 

Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş fiyatları ne olur? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön