Altın & Gümüş

Gümüş fiyatları şimdiden yelkenleri suya indirdi! Gümüşte sert düşüş...

Gümüş fiyatları 1 Haziran günü düşüşe geçti. Yatırımcılar gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş kaç lira oldu? sorularının yanıtlarını araştırmaya başladı. Peki gümüş bugün ne kadar oldu? İşte 1 Haziran 2022 gümüş fiyatları...Gümüş bu hafta içerisinde 12 lira seviyelerine kadar yükselirken bugün düşüşe geçti

Gümüş fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde sert düşüş yaşadı. Gümüş bu hafta içerisinde 12 lira seviyelerine kadar yükselirken bugün düşüşe geçti. Elinde gümüş olan yatırımcılar gümüş alalım mı? Gümüş bozduralımı? sorularının yanıtlarını araştırıyor. Peki yatırımcılar ne yapmalı? Gümüş bugün ne kadar oldu? İşte 1 Haziran 2022 gümüş fiyatları...

ELİNDE GÜMÜŞÜ OLAN NE YAPMALI

Gümüş fiyatları 12 lira seviyelerine kadar yükselirken bugün tekrar 11 lira seviyelerinde işlem görüyor. Yatırımcılar gümüşteki düşüş karşısında şok olurken ne yapacaklarını araştırıyor. Gümüş alalım mı, bozduralım mı? sorusunu gündeme taşıyan yatırımcılar araştırıyor.

 

Gümüş için Uzmanlar 11 lira seviyeleri için alım fırsatı olaak görüyor. Gümüş bozdurmak için erken olduğunu söyleyen uzmanlar gümüş fiyatlarının temmuz ayında yükseleceğine işaret etti.

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş kaç lira oldu? İşte 1 Haziran 2022 gümüş fiyatları...

GÜMÜŞ FİYATLARI GÜNCEL

Gümüş fiyatları bugün değer kaybetti. Gümüşün gram alış fiyatı 11,27 lira, satış fiyatı ise 11,74 lira seviyelerinde işlem görüyor.

Gümüş yatırımcılarına kötü haber! Gümüş fiyatları düştü! Gümüş fiyatlarında son dakika...

Gümüş fiyatlarında deprem etkisi! Gümüş bugün düştü! İşte gümüş fiyatlarında son durum

Gümüş fiyatlarında heyecan dorukta! Beklenen gün geliyor...