Altın & Gümüş

Gümüş fiyatlarında kırmızı alarm:12 lirayı geçti, yükseliyor!

Gümüş fiyatları dolar kurunun yükselişi ile birlikte artmaya başladı. Dolar/TL bugün 16,34 lira seviyesinden işlem görürken gümüşün ons fiyatı 21,12 dolara yükseldi. Gümüşün fiyatı ise 12 lira seviyesine ulaştı, kırmızı alarm veriyor. İşte 28 Mayıs 2022 gümüş fiyatları...Altının onsu 1854 dolar olurken dolar kuru bugün 16,34 TL oldu

Gümüş fiyatları altın fiyatlarının yükselişi ile artma başladı. Altının onsu 1854 dolar olurken dolar kuru bugün 16,34 TL oldu. Gümüş fiyatlarını yakından takip edenler ise gümüş fiyatları daha yükselir mi? sorusunun cevabını merak ediyor.

 

Gümüş uluslararası piyasalarda bugün 12 lira seviyesine ulaştı. Elinde gümüşü olanlar gümüş fiyatlarının daha yükselip yükselmeyeceğini merak edip araştırmaya başladı. Peki gümüş yükselir mi? Gümüş bozduralım mı? İşte son dakika gelişmeler...

GÜMÜŞ FİYATI 12 LİRA OLDU

Gümüş fiyatları yükseldi. Gümüşün ons fiyatı bugün 21,12 dolar olurken gümüşün gram fiyatı 11,52 lira seviyesinden alış, 12,01 lira seviyesinden satış fiyatı olarak işlem götüyor.

Peki gümüş fiyatları yükselir mi? Gümüş bozduralım mı? İşte merak edilen soruların cevapları...

GÜMÜŞ FİYATLARI YÜKSELİR Mİ?

Gümüş fiyatları ile ilgili Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş Temmuz ayında birden yükseleceğini söyledi. Gümüşün yükseliş potansiyelinin altından daha fazla olduğunu söyleyen Memiş, gümüş bir gecede 10 dolar birden yükselecek dedi. 

Gümüş için geri sayım başladı! Gümüş yatırımcıları hazır olun! Gümüşte son dakika gelişmeler...

Gümüş yatırımcılarına güzel haber geldi! Gümüş piyasasında neler olacak neler? Son dakika gümüş fiyatları