Altın & Gümüş

Gümüş fiyatlarında şok eden ters köşe! Gümüş bugün kaç lira oldu? Fiyatlar düştü mü, yükseldi mi? Güncel gümüş fiyatları

Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri, yatırımcılar ve gümüşü olan vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Peki gümüş fiyatlarında son durum ne oldu? Gümüş bugün kaç lira? İşte 19 Temmuz 2022 gümüş fiyatları... Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri, yatırımcılar ve gümüşü olan vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor

Yatırımcıların gözde değerli metalleri arasında bulunan gümüş, fiyatlarıyla dikkatleri çekiyor. Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri, yatırımcılar ve gümüşü olan vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş yatırımcıları sık sık gümüş fiyatlarını araştırıyor. 

Gümüş fiyatlarında hareketlilik devam ediyor. Geçtiğimiz ay 12 lira seviyelerine kadar yükselen gümüş fiyatları, küresel gelişmelerin etkisiyle düşüş gösterdi. Gümüş fiyatları önce 11 TL seviyelerine ardından da 10 TL seviyelerine kadar gerilemişti. 

 

Gümüş fiyatlarında yaşanan düşüşler, yatırımcıları tedirgin etmişti. Ancak bu düşüş sonrasında gümüş yeniden değerlendi ve 11 lira seviyelerine ulaştı. Dalgalı seyrin sürdüğü gümüş yatırımcıları 'Gümüş kaç lira oldu?, Gümüş fiyatları ne kadar?, Gümüş ons fiyatı kaç lira?' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 

Peki gümüş fiyatlarında son durum ne oldu? Gümüş bugün kaç lira? Gümüş yükseldi mi, düştü mü? İşte 19 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri ve güncel gümüş fiyatları yatırımcılar, gümüşü olanlar ve gümüş almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. 

Peki gümüş fiyatlarında son durum ne oldu? Gümüş bugün kaç lira? Gümüş yükseldi mi, düştü mü? İşte 19 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...

Elinde gümüşü olanlar, gümüş fiyatlarında yaşanan düşüşün ardından, 'Gümüş alalım mı, bozduralım mı?' sorularına yanıt aramaya başladı. Ancak ABD enflasyon rakamlarıyla beraber altın yükselirken gümüş de yükseldi. Bu gelişmenin ardından gümüş yatırımcılarının yüzü güldü. 

GÜMÜŞ FİYATLARI NE OLDU? BUGÜN GÜMÜŞ KAÇ LİRA 19 TEMMUZ 2022? 

Son zamanlarda değişken seyriyle ön plana çıkan gümüş fiyatları, geçtiğimiz haftayı düşüşle tamamlamıştı. Gümüş fiyatları, haftanın son günü yeniden 10 lira bandına düştü. 

Ona gümüş fiyatı geçen haftayı 18.24 dolar seviyesinden kapatırken, haftanın son günü gümüş gram fiyatı 10,24 lira, alış fiyatı 10,72 lira bandında işlem gördü. 

 

19 Temmuz 2022 saat 08:29 itibarıyla, gümüş alış fiyatı 10,48 ile satış fiyatı ise 11,04 lira seviyesinde seyrediyor.

Gümüşün ons fiyatı ise 18,76 TL bandından alınırken, 18,78 TL satış fiyatı belirlendi.  

Altın fiyatlarında son dakika! Kapalı Çarşı'da iniş çıkış devam ediyor! İşte 19 Temmuz altın fiyatları!

Euro'da son dakika! Euro ne kadar?  İşte 19 Temmuz 2022 güncel Euro kuru!

1 Doları olanlar bile dikkat! Yükseliş başladı, yıl sonunda o rakamı görecek! İşte 19 Temmuz 2022 güncel kuru...

Benzine 96 kuruşluk indirim geldi! Fiyatlar kaç lira oldu? Shell, BP, Opet, PO 19 Temmuz 2022 fiyat listesi...