09 / 05 / 2024

Gümüş fiyatlarında son dakika! Gümüş nereye gidiyor? İşte 16 Temmuz 2022 gümüş fiyatları!

Gümüş fiyatlarında son dakika! Gümüş nereye gidiyor? İşte 16 Temmuz 2022 gümüş fiyatları!

Yatırımcılar gümüş fiyatlarındaki son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? İşte 16 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...



Aktarılan son dakika bilgilerine göre, gümüş fiyatlarındaki dalgalanma sürüyor. Açıklanan resmi rakamlara göre, gümüş fiyatları geçtiğimiz ay 12 lira seviyesine kadar çıkmıştı. Ancak yine aktarılan son dakika detaylarına göre, son zamanlarda küresel gelişmelerin etkisi ile düşüşe geçen gümüş, 11 lira seviyelerine ardından 10 lira seviyesine kadar inmişti.

Söz konusu bu düşüş sonrasında gün içinde değer kazanan gümüş fiyatları yeniden 11 TL seviyelerine geldi. Dalgalı seyrin devam ettiği gümüş fiyatlarını yakından takip eden yatırımcılar ''gümüş alalım mı, bozduralım mı'' sorularının cevaplarını merak ediyor.

Gümüş fiyatlarında son dakika! Gümüş nereye gidiyor? İşte 16 Temmuz 2022 gümüş fiyatları!

Yaşanan son dakika gelişmelerine göre, ABD enflasyon rakamlarını açıklanmasıyla birlikte altın ile beraber yeniden yükselişe geçen gümüş fiyatları, 11 TL seviyelerine kadar çıktı. Yine aktarılan detaylara göre, bu seviyelerde tutunamayan gümüş fiyatları yeniden 10 TL bandına gerilerken dün kapanışta yeniden 11 lira barajına geldi.

Peki gümüş fiyatlarında son durum ne? Gümüş ne kadar? İşte 16 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön