Altın & Gümüş

Gümüş fiyatlarında son dakika! Gümüş yatırımcılarını zengin mi edecek? İşte 13 Ağustos 2022 gümüş fiyatları!

Yatırımcılar gümüş fiyatlarındaki son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Peki gümüş fiyatlarında son durum ne? Gümüş yükseliyor mu yoksa düşüyor mu? İşte 13 Ağustos 2022 gümüş fiyatları... Gümüşü olanlar ya da gümüş almak isteyenler gümüş fiyatlarındaki son durumu merak ediyor ve araştırıyor

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gümüş fiyatları yurt içi piyasalarda 12 lira seviyelerine kadar çıktı. 

Gümüşü olanlar ya da gümüş almak isteyenler gümüş fiyatlarındaki son durumu merak ediyor ve araştırıyor. 

Peki gümüş fiyatlarında son durum ne? Gümüş yükseliyor mu yoksa düşüyor mu? İşte 13 Ağustos 2022 gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Altından sonra en kıymetli yatırım aracı olan gümüş fiyatları yurt içi piyasalarda her ne kadar yukarı yönlü hareket geçse de gümüş fiyatlarının dünya genelinde  dibi gördüğü öne sürülüyor.

Peki gümüş fiyatlarında son durum ne? Gümüş yükseliyor mu yoksa düşüyor mu? İşte 13 Ağustos 2022 gümüş fiyatları...

GÜMÜŞ FİYATLARINDA SON DURUM NE?

Dünya genelinde önde gelen değerli metaller arasında bulunan gümüş, 2022'de en kötü performans sergileyen emtiası olarak değerlendirilirken,  HSBC analistleri gümüşte artık dip seviyeye ulaşılmış olunabileceğini ve FED’in sert yaptırımlardan vazgeçmesi durumunda yatırımcıların gözdeleri arasında yer alan gümüşün değerinde adeta bir ralli yaşanabileceğini, hızlı yükselişin başlayabileceğini belirtiyor. 

HSBC Bankası'nın Değerli Metal Başanalisti James Steel gümüş ile ilgili olarak şunları dile getirdi: “Gümüş, güçlenen dolar, artan faiz oranları ve yavaşlayan büyümenin etkisiyle yaklaşık yüzde 11 değer kaybetti. Ancak 2022’nin ikinci döneminde perakende ve mücevher talebi güçlü görünüyor ve elektronik ve fotovoltaik sektörleri de endüstriyel tüketimi destekliyor.”

Peki gümüş fiyatlarında son durum ne? Gümüş yükseliyor mu yoksa düşüyor mu? İşte 13 Ağustos 2022 gümüş fiyatları...


GÜMÜŞ NE OLUR? GÜMÜŞ FİYATLARI NE OLACAK?

HSBC, gümüş fiyatı tahminini 2022 için ortalama olarak 22,25 dolar ve 2023 için ise 23,50 dolar şeklinde güncelledi. Yine diğer bir taraftan UBS Group AG gümüşün 2023 yılı başında 19 dolara kadar düşebileceğini dile getirdi.

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ LİRA? 13 AĞUSTOS 2022 GÜMÜŞTE SON DAKİKA

Yatırımcılar tarafından merak edilen ve araştırılan gümüş fiyatları yurt içi piyasalarda yatırımcılar ve meraklıları tarafından yakından takip ediliyor.

Gümüş fiyatları bugün alış fiyatı 11,96 TL, satış fiyatı ise 12,51 TL bandında işlem görüyor. Ons gümüş fiyatı da bugün 20,85 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Altın fiyatlarında son dakika! Duyan inanamadı! 1 gram bile altınınız varsa hemen bakın! 13 Ağustos 2022 altın fiyatları

Gümüş ne kadar? Gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş kaç TL? İşte gümüş fiyatları 12 Ağustos 2022,

Altın 3 gün sonra bu rakamı görecek! Her dediği çıkan altının efendisi İslam Memiş'ten flaş açıklama! Hemen bakın