06 / 05 / 2024

Gümüş fiyatlarında son dakika: Gümüş yatırımcısına büyük şok! Gümüş sert çakıldı! İşte 12 Temmuz 2022 gümüşte son durum!

Gümüş fiyatlarında son dakika: Gümüş yatırımcısına büyük şok! Gümüş sert çakıldı! İşte 12 Temmuz 2022 gümüşte son durum!

Küresel piyasalarda değer kazanan dolar gümüş fiyatlarının çakılmasına sebep oldu. Peki güncel gümüş fiyatları ne kadar? İşte 12 Temmuz 2022 gümüş piyasasında son durum...



Altın, dolar derken gözler gümüşe döndü! Gümüş yükseliyor mu? Yatırımcılar dikkat! 11 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...

GÜMÜŞ BUGÜN KAÇ LİRA? İŞTE 12 TEMMUZ GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI...

Gümüş fiyatlarındaki son durum merak ediliyor. Piyasalar kapalı ancak yatırımcılar son dakika gümüş fiyatlarını sık sık araştırıyor. 

Gümüş fiyatları bugüne gram alış fiyatı  10,72 TL, satış fiyatı 10,73 TL bandında başladı. 

1 gram bile altını olanlar hemen baksın! Altın fiyatları düştü mü, yükseldi mi? Güncel altın fiyatları 12 Temmuz 2022!

Son dakika dolar kaç TL oldu? 1 dolar ne kadar?  Dolar düştü mü? İşte 12 Temmuz 2022 dolar kuru..


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön