Ekonomi

Gümüş fiyatlarında son dakika! Gümüşün gramı bugün kaç lira?

Gümüşün gramı güne 12,21 liradan başlarken gün içerisinde dalgalı seyrine devam etti. Yatırımcılar gümüşün gramını yakından takip ediyor. Peki gümüş bugün kaç lira oldu? Gümüşün fiyatı yükselecek mi? İşte son dakika gümüşün gram fiyatı...Gümüşün gramı FED kararı sonrasında  yüzde 0,13 artışla yükseldi ve gün içerisinde de yukarı yönlü hareketine devam etti

Gümüşün gramı dün güne 12,04 liradan başlarken yeni güne 12,21 liradan başladı. Gümüşün gramı FED kararı sonrasında  yüzde 0,13 artışla yükseldi ve gün içerisinde de yukarı yönlü hareketine devam etti.

Rusya Ukrayna arasındaki savaş ile ilgili olumsuz haberler peş peşe gelirken piyasalarda hareketlilik devam ediyor. Altın fiyatları ve döviz piyasası atak yaparak yukarı yönlü hareket etmeye devam ederken, gümüş fiyatları dalgalı seyrediyor.

Peki bugün gümüş fiyatları ne oldu? Gümüşün gramı kaç lira?  İşte son dakika gümüş fiyatları...

GÜMÜŞ FİYATLARI 2022

Dün güne 12,04 liradan başlayan gümüşün gramı gün içerisinde değer kaybederek 11,91 seviyelerine kadar düştü. Gümüşün onsu ise 24,70 dolardan işlem görürken FED'in faiz kararı sonrasında yüzde 0,72 değer kazanarak 25,11 dolara yükseldi. Gümüşün gramı karar sonrasında 0,13 artışla 12,11 liraya yükseldi. Gümüşün gramı güne 12,21 liradan başlarken, gümüşün onsu 25,28 dolardan işlem gördü. Gümüşün gram fiyatı şu saatlerde 12,19 liraya düştü. Ons fiyatı ise 24,93 dolara geriledi.

Şerife Şişoğlu/Emlakkulisi.com

Gümüş bugün kaç lira oldu?

FED kararı gümüş fiyatlarını nasıl etkiledi? İşte son dakika gümüşün gramı!

Gümüşte büyük değer kaybı: 11 lira seviyelerine kadar düştü!

FED faiz kararı sonrası dolar ne oldu?