12 / 05 / 2024

Gümüş fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı! Gümüş yatırımcısını zengin mi edecek? İşte 6 Kasım 2022 gümüş fiyatları!

Gümüş fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı! Gümüş yatırımcısını zengin mi edecek? İşte 6 Kasım 2022 gümüş fiyatları!

Pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan gümüş fiyatları, geçtiğimiz günlerde açıklanan ABD tarım dışı istihdam verilerinden sonra yükselmeye başladı. Gümüş fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı! Gümüş yatırımcısını zengin mi edecek? İşte 6 Kasım 2022 gümüş fiyatları...



GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR 6 KASIM 2022

Güncel gümüş fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor ve araştırılıyor. Gümüşü olanlar ve gümüş almak isteyenler gümüş fiyatlarındaki son durum hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. 

Peki gümüş bugün ne kadar gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş yükseliyor mu? Gümüş fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı! Gümüş yatırımcısını zengin mi edecek? İşte 6 Kasım 2022 gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatları hafta sonunun son gününde ne kadar oldu? Gümüşün gram alış fiyatı 12,399 lira,  gümüş gram satış fiyatı ise 12,896 lira seviyesinden işlem görüyor. Gümüşün ons fiyatı ise bugün 20,86 dolardan işlem görüyor.

 

Altında resmen kıyamet koptu! Gram altın 10 gün sonra bu kadar olacak! Rakamı duyanların ağzı bir karış açık kaldı!

Gram altını olanlar için hayati uyarı geldi! Altın Adam İslam Memiş resmen açıkladı! Altını olanlar hemen göz atın!

Asgari ücret hesaplamalarında nefesler tutuldu! 1 Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi! Hemen göz atın!

Emekli maaşı hesaplamaları tepetaklak oldu! 1 Ocak 2023 emekli  maaşını öğrenmek isteyenler hemen bakın! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön