04 / 05 / 2024

Gümüş görenleri şaşırttı! Öyle bir yükseldi ki görenler küçük dilini yutacak

Gümüş görenleri şaşırttı! Öyle bir yükseldi ki görenler küçük dilini yutacak

Gümüş fiyatları ABD Hazine tahvillerindeki düşüşün ve jeopolitik risklerin artmasıyla yükselişe geçti. Gümüş öyle bir yükseldi ki görenler küçük dilini yutacak. İşte 5 Ekim 2022 gümüş alış satış fiyatı.



 GÜMÜŞ YATIRIMCILARI DİKKAT

Gümüş fiyatları son zamanların en hızlı yükselişini kaydetti. Gümüş fiyuatlarını gören yatırımcıların yüzleriş gülmeye başladı.

Bugün 5 Ekim 2022 günü gümüşün ons fiyatı 20,92 seviyesinde. Gümüş alış fiyatı 12,41 TL, satış fiyatı ise 12,91 seviyesini test etti.

Gümüş görenleri şaşırttı! Öyle bir yükseldi ki görenler küçük dilini yutacak

ALTIN FİYATLARI FIRLADI

Altın fiyatları da küresel risk iştahından etkilenerek yükselişe geçti. Tahvil faizlerinin küresel anlamda geri çekilmesi ile gerçekleşen hızlı yükseliş altın fiyatlarının yönünü  pozitif yaptı.  Altın fiyatlarının yükselmesi ile gümüş fiyatları da değer kazandı.

Ons altın yeni haftaya yükselişle başladı. Ons altın geçtiğimiz haftalarda 1620 seviyelerinde işlem görürken dün 1730 seviyesine ulaştı.  Altın fiyatlarında yaşanan yükselişte dolar endeksindeki güç kaybı etkili oldu.  Dolar endeksi bugün 111 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Gümüş fiyatları 3 haftanın zirvesinde! İşte gümüş fiyatları 4 Ekim 2022
Gümüşe yatırım yapın! Ne dolar, ne euro! Uzman isim peş peşe açıkladı! Son şansınız...

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön