27 / 04 / 2024

Gümüş kendine yön arıyor! Gümüşün gramı bugün kaç lira?

Gümüş kendine yön arıyor! Gümüşün gramı bugün kaç lira?

Antalya zirvesi sonrasında yukarı yönlü hareket ederek 12,74 liraya yükselen gümüş haftanın son işlem gününde 12,65 liradan işlem görürken yeni haftanın ilk gününe düşüşle başladı. İşte 14 Mart 2022 gümüşün gramı...



Milyonlarca yatırımcı, altından sonra en çok yatırımı, emtia olan gümüşe yapıyor. Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Antalya zirvesinden sonra dolar, euro ve altındaki hareketliliğin ardından gümüşün alış-satış ve onsunda da hareketlilik yaşanırken gramı 12,65 seviyesine kadar yükseldi.

Gümüş kendine yön arıyor! Gümüşün gramı bugün kaç lira?

Geçtiğimiz hafta Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitriy Kubela arasında görüşmesinin ardından yapılan açıklamalar, savaşın sonunun henüz ufukta olmadığını ortaya koyarken Antalya'daki zirve sonrasında ufukta henüz barışın olmaması nedeniyle  piyasalar yangın yerine döndü. Dolar ve altın dün yükselişe geçerken gümüşün gramı 12,74 liraya yükseldi. Peki gümüşün gramı bugün kaç lira?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön