22 / 07 / 2024

Gümüş seviyeleri zorluyor! Gümüş fiyatları 6 haftanın zirvesine çıktı!

Gümüş seviyeleri zorluyor! Gümüş fiyatları 6 haftanın zirvesine çıktı!

Gümüş fiyatları bugün, Rusya Ukrayna arasındaki savaş ve artan enflasyonist baskıların etkisi ile metallere olan güveni yükseltmesi ile 6 haftanın zirvesine çıktı..




Fed'in enflasyono kontrol altına almak için daha agrasid davranabileceği beklentilerine karşın Euro bölgesinde enflasyon oranlarının peş peşe dördüncü ay için rekor kırması ve İngiltere'de 30 yılın en yüksek seviyeye  çıkması ve Çin, Hindistan, Endonezya, Tayland ve Güney Kore'deki enflasyon okumalarının tümünün beklenenden fazla yükselmesi gümüş fiyatlarını yükseltiyor.

Gümüş seviyeleri zorluyor! Gümüş fiyatları 6 haftanın zirvesine çıktı!

ABD'de enflasyon oranının yüzde 8,5 ile Aralık 1981 tarihinden itibaren bu yana en büyük artışı kaydetti. bu durum dagümüşe olan telbi artırdı ve gümüş fiyatlarını yükseltti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön