28 / 04 / 2024

Gümüş tam 5 yıl boyunca aralıksız kazandıracak! Uzman isim rakam vererek yatırımcılara seslendi!

Gümüş tam 5 yıl boyunca aralıksız kazandıracak! Uzman isim rakam vererek yatırımcılara seslendi!

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Son zamanlarda gümüşün dalgalanması yatırımcılarını endişelendirmeye başladı. Ekonomi yazarı Barış Soydan ise gümüşün 5 yıl boyunca kazandıracağını söyleyerek yatırımcıların içini rahatlattı. 



Son zamanlarda gümüşe olan talep yükselmeye başladı. Yatırımcılar altından sonra en çok gümüşe yatırım yapmaya başladı. Bu kapsamda yakından takip edilen gümüş için Ekonomi yazarı Barış Soydan'dan kritik açıklama geldi. Barış Soydan gümüş fiyatlarının 5 yıl boyunca aralıksız yükseleceğini belirterejk rakam verdi. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak?

Gümüş tam 5 yıl boyunca aralıksız kazandıracak! Uzman isim rakam vererek yatırımcılara seslendi!

GÜMÜŞ 5 YIL BOYUNCA ARALIKSIZ YÜKSELECEK!

ümüşe sanayiden bir talep olduğunu aktaran Soydan gümüşün bu yıl altınıda sollayacağı yönünde güçlü ön görüler var.

CNBC’de gümüş fiyatları ile ilgili yer alana analizde bu yıl ONS fiyatının 30 dolara yükselmesi  bekleniyor.Bunun iki sebebi olduğunu söyleyen analitler; gümüşün bir sanayi talebi var.  İkincisi de gümüş üretimi o talebi karşılamıyor.” ifadelerine yer verdi. 

Önümüzdeki 5 yıl boyunca gümüş fiyatlarının yukarı yönlü seyredeceğini iddia eden ekonomist Soydan, “her sene yaklaşık olarak 100 milyon ONS’luk gümüş açığı olacağı önümüzdeki 5 yıl boyunca tahmin ediliyor.

Bununda gümüş fiyatını yukarı itmesi bekleniyor. Diğer yandan enflasyonun dünyada yüksek olduğu yıllarda özellikle Amerika’da yüksek olduğu yıllarda gümüşün çok özel bir performans gösterdiğinde tarihsel kayıtlar bize söylüyor.

1980 yılında Amerika’da enflasyonun patladığı yıl gümüşün ONS fiyatı yüzde 49.45 yükselmiş.” açıklamalarında bulundu.

 Gümüş tam 5 yıl boyunca aralıksız kazandıracak! Uzman isim rakam vererek yatırımcılara seslendi!

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ LİRA? 6 EYLÜL 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI!

Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. 6 Eylül 2023 güncel gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? Gümüş alış satış fiyatı kaç lira?

Gümüşün ons fiyatı bugün 23,55 dolar, gümüşün gram alış fiyatı 20,12 lira, satış fiyatı ise 20,92 liradan işlem görüyor.

Elinde avucunda altın ve dolar olanlar aman dikkat! İslam Memiş 'Beklentim pozitif yönde' diyerek rakam açıkladı!

Doların 15 TL birden yükseleceği tarih açıklandı! Doları olanlar bu tarihi not alın! Son dakika!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön