07 / 05 / 2024

Gümüş yatırımcısına kazandırmaya geliyor! Bu rakamları gören gözlerine inanamıyor! Gümüş fiyatlarında son dakika!

Gümüş yatırımcısına kazandırmaya geliyor! Bu rakamları gören gözlerine inanamıyor! Gümüş fiyatlarında son dakika!

Gümüş fiyatları, yatırımcıları tarafından merakla takip ediliyor. Gümüş bu haftayı yükselişle kapatırken tekrar rekor seviyelere yükseldi. Rakamları gören gözlerine inanamıyor. Gümüş fiyatlarında son dakika 18 Haziran 2022...



GÜMÜŞ FİYATLARINDA SON DURUM (18 HAZİRAN 2022)

Gümüş fiyatları geçtiğimiz hafta 11 lira seviyelerine kadar gerilerken bu hafta Fed'in faiz kararının ardından yükselmeye başladı.

Gümüşün ons fiyatı bugün 21,69 dolar, gümüş alış fiyatı 12,01 TL, gümüş satış fiyatı 12,44 TL seviyelerinde işlem görüyor.

Yatırımcısını hiç üzmeyen gümüşten büyük hamle geliyor! Bu rakam çok konuşulacak! Yatırım yapın! 

Gümüşteki bu seviyeler yatırımcıları heyecanlandırdı! Gümüş fiyatları coştu! Son dakika gümüş fiyatları...

Gümüşte yükseliş tam gaz! Gümüş fiyatlarında son dakika! 17 Haziran 2022 gümüş fiyatları ne kadar?    


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön