Ekonomi

Gümüş yeni zirveler için güç topluyor!

Milyonlarca yatırımcı altından sonra en çok yatırımı, emtia olan gümüşe yapıyor. Gümüşün gramı, Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı harekat sonrasında yükselişe geçerek rekor kırdı. Peki gümüş bu hafta kaç lira oldu? Gelecek hafta gümüş ne olur?Rusya Ukrayna arasındaki gerilim arttıkça altında yükseliş hız kesmeden devam edecek

Gümüş, Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı harekat sonrasında atak yaparak rekor seviyelere yaklaştı. Rusya Ukrayna arasındaki gerilim arttıkça altında yükseliş hız kesmeden devam edecek. Peki gümüş bu hafta hangi seviyeleri gördü? Gelecek hafta gümüş ne olur? Gümüş almak isteyen vatandaşların ve yatırımcıların merak ettiği soruların cevabı haberimizde...

GÜMÜŞ BU HAFTA KAÇ LİRA OLDU?

Gümüşün gramı 7 Mart Pazartesi günü 12,17 seviyesi ile atak yaptı. Salı günü gümüşün gramı 12,11 liradan işlem gördü. Çarşamba günü 12,81 seviyesi ile 13 lira bandına yaklaşan gümüşün gramı rekor kırdı. Perşembe günü 12,35 lira bandında işlem gören gümüş, cuma gününe yükselişle başladı ve gram fiyatı 12,74 lira oldu.

GÜMÜŞ GELECEK HAFTA NE OLUR?

Dün, Kremlin’de Belarus Devlet Başkan Aleksandr Lukaşenko ile bir araya gelen Putin, Lukaşenko’yu Ukrayna konusunda bilgilendireceği söylemiş, “Özellikle de neredeyse artık her gün yürüttüğümüz müzakereler konusunda bilgilendireceğim. Bu konuda bazı olumlu gelişmeler var. Size detaylı bir şekilde anlatacağım" ifadelerini kullanmıştı. Bu durum karşısında altın ve dolar gibi düşüşe geçen gümüşün gelecek hafta da ne olacağı merak ediliyor.

Rusya Ukrayna arasındaki gerilimlerin devam etmesi gümüş fiyatlarının daha da yükselmesini sağlayacak. Gümüş, gelecek haftada da gerilimlerin devam etmesi durumunda güç toplamaya devam edecek. Savaşın şiddetlenmesi ile gümüş fiyatları rekor seviyeleri görecek. İlerleyen günlerde Putin tarafından savaş ile ilgili olumlu bir haber gelmesi  durumunda piyasalarda dalgalanma yaşanacak ve gümüş  fiyatları güç kaybederek düşüşe geçecek.

Şerife Şişoğlu/Emlakkulisi.com

925 ayar gümüş gram fiyatı ne kadar?

Gümüş bugün kaç lira? 11 Mart 2022 gümüş fiyatları!

Zirve sonrası gümüş atak yaptı! Gümüşün gramı 13 liraya yaklaştı!

Emtia piyasası alt üst oldu: Gümüş fiyatları düşüşe geçti!

Gümüş rekor üstüne rekor kırıyor! Yatırımcılar gözlerine inanamıyor!