Altın & Gümüş

Gümüşe olan talep fiyatları yükseltti! Gümüşün gramı ne kadar? Gümüşte en doğru alım zamanı

Yatırımcıların son zamanlarda gümüşe olan talepleri arttı. Talepteki bu artış gümüş fiyatlarını da yükselmeye başladı. Gümüş fiyatları haftanın son işlem gününde yükselişe geçerken gümüş bugün kaç lira oldu ve en doğru alım zamanı ne zaman? İşte merak edilenler... jpg" />Gümüş almak isteyen ve yatırımını gümüşten yana yapmak isteyenler gümüşün gramının bugün kaç lira olduğunu merak ediyor

Gümüş almak isteyen ve yatırımını gümüşten yana yapmak isteyenler gümüşün gramının bugün kaç lira olduğunu merak ediyor.pandemi sürecinde gündemde çokca yer alan gümüş o günden sonra yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor.

Son zamanlarda gümüşe olan talep arttı. Hal böyle olunca yatırımcılar ve takı almak isteyenler gümüş fiyatlarını yakından takip etmeye başladı. Gümüşün gramı bugün güne alış fiyatı 11,99 lira, satış fiyatı ise 12,33 lira seviyesinde başladı.

YATIRIMCILARIN TERCİHİ GÜMÜŞ

Yatırım ve takı alak isteyenler gümüşe yönelmeye başladı. Bunun en önemli nedenlerinden biri altın fiyatlarının çok yükselmesi ve yatırım yapmak isteyenlerin ellerindeki parayı kıymetli bir metale yatırarak değer kazanmasını  beklemek. Altın alamayan yatırımcılar parasını kıymetli metal olan gümüşe yapıyor.

Peki gümüş bugün ne kadar oldu? Gümüşün gramı kaç lira oldu? 1 gram gümüş bugün ne kadar? İşte 15 Nisan 2022  son dakika gümüş fiyatları...

GÜMÜŞÜN GRAM FİYATI BUGÜN NE KADAR OLDU?

Gümüşün gram alış fiyatı dün 12,00 lira, satış fiyatı ise 12,33 lira seviyesinde güne başladı. Gümüşün ons fiyatı ise bugün 25,67 dolar seviyesinde açılışı yaptı. Kapanışta ise gümüşün gram alış fiyatı 11,94 lira, satış fiyatı ise 12,27 lira seviyesinde işlem görüyor. 

Gümüşün gramı şu dakikalarda alış fiyatı 11,98TL, satış fiyatı ise 12,36 lira seviyesinde işlem görüyor. Bugün ise gümüşün gram alış fiyatı 11,99 lira, gümüşün gram satış fiyatı ise 12,33 lira seviyesinde güne başladı. Gümüşün ons fiyatı ise bugün 25,65 dolar seviyesinde işlem gördü.

Yatırımcıların en çok merak ettiği konuların başında '' Gümüş alım zamanı ne zaman? Ne zaman gümüş almalıyım? soruları geliyor. İşte Uzman isim gümüş yatırımında alım yapılmaı gereken rakamı açıkladı...

GÜMÜŞTE 12 LİRA ÜSTÜNE DİKKAT!

Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gümüşün gramına yönelik açıklamalar yaptı. İslam Memiş gümüşün gramının 12 lira üstünde alım yapmayacağını söylemişti. Memiş tahminlerinde emin olduğunun altını çizerek, gümüşte aşağı sarkmalar geldiği sürece kademeli olarak alım yapacağını açıkladı.

Bu görüşünü savunmaya devam eden Memiş, yakın bir zamanda 12 lira üstünü açağacağını söyledi. 

Gümüş fiyatı 26 dolara koşuyor! Uzmanlardan gelen açıklamalar şok etti...

Gümüşe olan talep fiyatları uçurdu! Gümüşün gramı ne kadar? Gümüş fiyatlarında son dakika...