Altın & Gümüş

Gümüşün yatırımcısına kazandıracağı tarih belli oldu! Şimdi bekleyin!

Gümüş yatırıcıları gümüş fiyatındaki yükseliş karşısında heyecanlanıyor. Gümüş yükselişe geçerken yatırıcılar ellerindeki gümüşü ne zaman bozduracağını merak ediyor. Şimdi bekleyin diyerek uyan uzmanlar tarihi açıkladı... Elinde 1 gram gümüşü olan yatırımcılar; gümüş yükselecek mi? Gümüş bozdurmak için şimdi doğru zaman mı? Gümüş ne zaman bozdurulur? sorularının cevabını merak ediyor

Gümüş yatırımcıların ilgi odağında olmaya devam ediyor. Elinde 1 gram gümüşü olan yatırımcılar; gümüş yükselecek mi? Gümüş bozdurmak için şimdi doğru zaman mı? Gümüş ne zaman bozdurulur? sorularının cevabını merak ediyor.

Altın ve piyasa Uzmanı İslam Memiş gümüş yatırımcıları için tarih verdi. Gümüşte şu anda gerçekleşen yükseliş sizi panik yaptırmasın diyen Memiş Temmuz ayında gümüş fiyatlarının yükseleceğini söyledi. 

GÜMÜŞ YATIRIMCILARI DİKKAT!

Gümüş fiyatlarındaki yükselişin altından daha fazla olacağını söyleyen Memiş yatırımcılara şuan için bekleyin uyarısında bulundu. 

Peki gümüş fiyatı bugün kaç TL? Hümüş gram fiyatı 26 Mayıs 2022 ne kadar? İşte 26 Mayıs 2022 son dakika günüş fiyatları...


GÜMÜŞ FİYATI BUGÜN NE KADAR?

Gümüş fiyatı bugün alış fiyatı 11,45 TL, gümüş fiyatı satış fiyatı 11,93 TL seviyesinde işlem görüyor.

Gümüş fiyatı kaç TL? 25 Mayıs 2022 gümüş fiyatları

Gümüş bozdurmak isteyenler için tarih verildi! Panik yapmayın o gün geliyor