Altın & Gümüş

Gümüşün yükseleceği kritik tarih açıklandı! Gümüş şimdi ilmek ilmek işleniyor, o güne hazır olun...

Gümüş, şu günlerde altın ile birlikte yükselmeye devam ediyor. Gümüşe yatırım yapanlar gümüş ne zaman yükselecek? Gümüş yükselecek mi yoksa düşecek mi? diye merak ediyor. Oysa ki gümüş şu günlerde resmen ilmek ilmek işleniyor. Kritik güne az kaldı.... Gümüş, şu günlerde altın fiyatlarındaki yükselişle birlikte yükselmeye devam ediyor

Gümüş fiyatları yükselecek mi? Gümüş düşecek mi yoksa yükselecek mi? sorularının cevaplarını merak eden yatırımcılar gümüş fiyatlarını anlık olarak takip ediyor. 

Gümüş, şu günlerde altın fiyatlarındaki yükselişle birlikte yükselmeye devam ediyor. Peki  bu yükseliş ne zamana kadar devam edecek? İşte gümüş fiyatları için merakla beklenen tarih açıklandı. 

GÜMÜŞ İÇİN KRİTİK TARİH AÇIKLANDI

Gümüş yatırımcıları, gümüş fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Gümüş yükselir mi sorusunun cevabını Altın Kahini İslam Memiş açıkladı ve tarih verdi.

Gümüş fiyatları için Temmuz ayını işaret eden İslam Memiş yatırımcıları sevindirecek açıklamayı yaptı. Gümüş için 12 lira seviyesini göreceğini söyleyen Memiş, Temmuz ayında atak beklediğini söyledi.

Peki bugün gümüşün gramı kaç TL? 24 Mayıs 2022 gümüş gram fiyatı ne kadar? İşte gümüş fiyatlarında son durum...

GÜMÜŞÜN GRAMI 24 MAYIS 2022 NE KADAR?

Gümüşün gram alış fiyatı bugün 11,11 TL, satış fiyatı ise 11,57 TL seviyesinde işlem görüyor.

Gümüşü olanlar dikkat! Gümüş fiyatlarında son dakika! 23 Mayıs 2022 gümüş fiyatları ne kadar?

1 gram bile gümüşü olan yaşadı! Gümüş yükseliyor, beklenen gün geliyor! Son dakika gümüş fiyatları 23 Mayıs 2022