10 / 05 / 2024

  Akyurt İcra Dairesi Müdürlüğü

  Akyurt İcra Dairesi Müdürlüğü

Akyurt İcra Dairesi Müdürlüğü, Ankara ili, Akyurt ilçesi Güzelhisar-İmar Mahallesi, 1642 ada, 10 parselde yer alan depo ve müştemilatını 9 milyon 446 bin 975 TL'ye icradan satıyor...

Kiracılardan Bakan Şimşek'e tepki: Anadolu’nun en ücra köşesinde bile ev kiraları asgari ücrete eşitlendi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından yapılan "büyükşehirlerde kiralarda gerileme başladı" açıklamaya, kiracılardan tepki geldi. Kiracılar Dayanışması Platformu Başkanı Cengiz Kul, Anadolu’nun en ücra köşesinde bile ev kiralarının asgari ücrete eşitlendiğine dikkat çekti. 

Nissan Mıcra 28 Mart 2022 fiyat listesi!

Japonya otomobil üreticisi olan Nissan, B segmenti hatchback olan Mıcra modelinin fiyatlarını yeniledi. Bizde sizler için Nissan Mıcra'nın fiyat listesini ve özelliklerini derledik. Ayrıntılar haberimizde...

Ankara Akyurt'ta 8 bin metrekare arsa 12 milyon TL'ye icradan!

Ankara ili, Akyurt ilçesi, Saracalar Mahallesi, 1588 ada 1 parselde yer alan 8 bin metrekare arsa icradan satışa sunuldu....

Ankara Akyurt'ta 16.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ankara'ya bağlı Akyurt İcra Dairesi, Balıkhisar Mahallesi'nde 1837 ada 3 parselde yer alan gayrimenkulü 16 milyon 440 bin 426 TL'ye satıyor. 

Ankara Akyurt için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili Akyurt ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Ankara Akyurt'ta 19.4 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

Akyurt İcra Dairesi, Ankara ili Akyurt ilçesi ,Balıkhisar mahallesi sınırları içerisinde bulunan 2 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 19 milyon 436 bin TL olarak belirlendi.

Ankara Akyurt'taki yeni hastane inşaatı için yer teslimi yapıldı!

Ankara Akyurt halkının uzun süredir beklediği hastane için yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. 20 bin metrekare alana yapılacak hastane için yakın zamanda çalışmalar başlayacak. 

Ankara Akyurt'ta 9.1 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Akyurt Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Akyurt Belediyesi'ne ait, Ankara ili, Akyurt ilçesi, Balıkhisar mahallesinde yer alan 6 arsayı 9 milyon 62 bin 438 TL'ye satıyor.

Ankara-Akyurt yolu 2021'de hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "Ankara-Akyurt yolu 17 kilometreden oluşuyor. Bunun 4 kilometresi tamamlanmıştı. Geri kalan 13 kilometreyi de önümüzdeki yıl içerisinde tamamlayacağız." diye konuştu.

Ankara Akyurt'un her mahallesine konak inşa edilecek!

Ankara Akyurt Belediyesi tarafından Saracalar ve Kızık’ta inşa edilen mahalle konaklarının yapımı hızla sürerken, bazı mahallelerde ise tadilat çalışmaları ise hala devam ediyor.

Ankara Akyurt Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından içerisinde millet kıraathanesinin de bulunacağı 129 bin 688 metrekare alanda hayata geçirilecek olan Ankara Akyurt Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı.

Ankara Akyurt Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Ankara İli, Akyurt İlçesi, Yeşiltepe Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Ankara Akyurt Millet Bahçesi 13 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Ankara İli, Akyurt İlçesi, Yeşiltepe Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 13 Ağustos 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

  Akyurt İcra Dairesi Müdürlüğü Haberi

  Akyurt İcra Dairesi Müdürlüğü

Akyurt İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından Ankara ili, Akyurt ilçesi Güzelhisar-İmar Mahallesi, 1642 ada, 10 parselde yer alan 6 bin 408 metrekarelik depo ve müştemilatı 9 milyon 446 bin 975 TL'ye icradan satışa çıkarıldı. İcra ihalesi 15 Kasım 2019 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

İlan metni:
T.C. AKYURT İCRA DAİRESİ
2019/170 TLMT.
TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri :
Ankara il, akyurt ilçe, 1642 ada, 10 parsel, güzelhisar-imar mahalle/köy, 1 ve 2 nolu bağımsız bölüm Nolu Bağımsız Bölüm Ankara ili Akyurt ilçesi ,Güzelhisar mahallesi sınırları içerisinde bulunan 1642 ada 10 parsel sayılı 1 ve 2 nolu bağımsız bölümler ,
Taşınmazların tapu kaydı ve imar durumu
Akyurt Tapu Müdürlüğü?nün düzenlediği...