05 / 05 / 2024

  Derince Belediye Başkanlığı

  Derince Belediye Başkanlığı

Derince Belediye Başkanlığı, Kocaeli Derince Yenikent Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek...

Kocaeli’nden kentsel dönüşüm atağı! İhale TOKİ tarafından yapılacak!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile gerçekleştirdiği görüşmeden sonra sosyal medyası hesabından bir açıklama yaptı. Aygün, Derince ilçesine bağlı Deniz Mahallesi’nin ihalesinin TOKİ tarafından yapılacağını paylaştı.

O ilde 25 adet 2+1, 3+1, 4+1 konut satılıyor! Ev alacaklar hemen bakın! Bu tarihi kaçırmayın! 

Kocaeli ili Derince Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Derince ilçesi, Sopalı Mahallesi'nde yer alan 25 adet konutu satıyor. Peki Kocaeli Derince'de yer alan evlerin fiyatları ne kadar? 

O ilde 33 adet 2+1, 3+1, 4+1 konut ve 4 arsa satılıyor! Ev ve arsa alacaklar dikkat!

Kocaeli ili Derince Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Derince ilçesinde yer alan 3 adet konut ile 4 adet arsayı satıyor. İşte merak edilen tüm detaylar...

Derince Belediyesi'nden satılık 59 konut!

Derince Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Derince ilçesi, Sopalı Mahallesi'nde yer alan 59 konutu satıyor...

Kocaeli Derince Millet Bahçesi inşaatında son durum ne? 

Kocaeli'nin Derince ilçesinde İsmetpaşa Stadı'nın yerine yapılan millet bahçesinde çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Derince Millet Bahçesi, Derince’ye değer katacak” açıklamasında bulundu. 

Kocaeli Derince'ye yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Derince'de yeni hizmet binası inşa edildiğini açıkladı. Belediyeye ait yeni hizmet binası 2022 yılında hizmete girecek. 

Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi açılışa hazır!

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'ün çocuklar ve gençlere armağanı olan Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi'nde çalışmalar hız kesmeden sürüyor. Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi, çocuklar ve gençlerin kullanımına hazırlandı.

Kocaeli’de en planlı bölge Yahyakaptan Mahallesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Orhan Tanış, AK Parti Milletvekili İlyas Şeker’in ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün İzmit ile ilgili paylaşımlarına tepki gösterdi.

Derince'de 125.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Derince Belediye Başkanlığı, Kocaeli Derince Yenikent Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

Derince'de 2.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Derince Belediye Başkanlığı, Kocaeli Derince Yenikent Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek...

Kocaeli'de 6.6 milyon TL'ye kiralık iş yeri!

Kocaeli İli Derince Belediye Başkanlığı, Derince'de yer alan iş yerini yıllık 6 milyon 600 bin TL bedelle kiraya verecek.

Kocaeli İsmetpaşa Stadı millet bahçesi oluyor!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İsmetpaşa Stadı’nın bulunduğu arazinin millet bahçesine dönüştürüleceğini açıkladı.

Derince Çınarlıkent Konutları'ndan anahtarlar teslim edildi!

Kocaeli'de hayata geçirilen Kent Konut Derince Çınarlıkent projesindeki birinci ve ikinci etap ev sahiplerine teslim edildi. Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, gerçekleşen törene katıldı.

  Derince Belediye Başkanlığı Haberi

  Derince Belediye Başkanlığı

Derince Belediye Başkanlığı, Kocaeli Derince Yenikent Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhalenin bedeli 2 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

İhale ilanı:

KAT KARŞILIĞI İNŞAAT YAPIM İŞİ İHALE EDİLECEKTİR
Derince Belediye Başkanlığından: 
1 - İHALE KONUSU: Mülkiyeti Derince Belediye Başkanlığına ait olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun'un 2 inci ve Ek l inci maddelerine göre "Riskli Alan" ilan edilmesi hakkındaki 01/05/2017 tarihli ve 2017/10214 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı 01/06/2017 tarihli ve 30083 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Derince Yenikent Mahallesi 4712 ada 10 parsel nolu taşınmaz üzerine kat karşılığı konut, sosyal tesis, ticaret, fırın inşa edilmesi işi 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesine göre kapalı teklif usulü Belediyeye...