18 / 05 / 2024

  Şeyma Döğücü kimdir sancaktepe

  Şeyma Döğücü kimdir sancaktepe

Şeyma Döğücü, AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Şeyma Döğücü kimdir?

Japon müteahhit firması Sekisui House, ABD'li M.D.C'yi 4,95 milyar dolara satın alacak!

Japon müteahhit firması Sekisui House, ABD merkezli M.D.C. Holdings firmasını 4,95 milyar dolara satın alacak. İşte konu ile ilgili detaylar...

Sancaktepe'de kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı! İlçede 3 bin 12 riskli bina var

İstanbul Sancaktepe'de kentsel dönüşüm için her binanın MR'ı çekildi. Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü kentsel dönüşüm çalışmalarının 6 bölgede devam ettiğini belirtti. İşte detaylar...

Turkuyap İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkuyap İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Hasna Güdücü tarafından kuruldu.

Sancaktepe'de 93 vatandaş tapusuna kavuştu!

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, tapusuna kavuşma hayali kuran 93 vatandaşın tapusunu Sancaktepe Belediye Başkanlığı'nda düzenlenen törende teslim etti.

Mashra İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mashra İnşaat Anonim Şirketi Başakşehir’de 100 bin sermaye bedeli  ile Zübeyde Akhan  ve Nuh Üyüdücü tarafından kuruldu.

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'den metro tepkisi!

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü İBB'nin Sancaktepe Metro İnşaatı'na hafriyat döktüğünü öne sürerek tepki gösterdi. 

Siesta Yatçılık Anonim Şirketi kuruldu!

Siesta Yatçılık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Öğüdücü tarafından kuruldu.

Kobold Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kobold Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Erinç Güdücü tarafından kuruldu.

Türkiye, akıllı şehirler konusunda dünyanın önde gelen ülkeleri arasında!

Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Ankara'da düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da teşrif ettiği 'Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi'ne katıldı.

Jon Bon Jovi'den gazilere ev yardımı!

ABD’li sanatçı Jon Bon Jovi, Washington D.C.’de yaşayan evsiz gaziler için yarım milyon dolar bağışta bulundu.

3MMM İnşaat Mobilya ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3MMM İnşaat Mobilya ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 3 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Güdücü tarafından kuruldu.

Sancaktepe Belediyesi’nde yeni dönem ilk meclis toplantısı yapıldı!

31 Mart 2019 yerel seçimlerinden sonra Sancaktepe Belediyesi yeni dönem ilk meclisi Başkan Av.Şeyma Edöğücü yönetiminde yapıldı.

Sancaktepe'de her mahalleye belediye kreşi!

AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Döğücü, Sancaktepe’de sosyal tabanlı projelere ağırlık vereceklerini söyledi. Döğücü, ilçedeki 19 mahalleye 19 kreş açacaklarını belirtti...

  Şeyma Döğücü kimdir sancaktepe Haberi

  Şeyma Döğücü kimdir sancaktepe

Şeyma Döğücü, 1965 Çorum doğumlu. Çorum İmam Hatip Lisesini bitirdikten sonra 1987 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.Mazlum-Der, Hukukçular Derneği, Hukukçu Hanımlar Derneği, İHH İnsani Yardım Vakfı, Araştırma Kültür Vakfı gibi sivil toplum kuruluşlarında yönetim kurulu üyelikleri ve insan hakları alanında gönüllü olarak çalışmalar yaptı. 

İstanbul Barosu seçimlerinde Çağrı Grubu ve Hukukun Üstünlüğü Grubu ile birlikte çalışmalarda bulundu. Adalet ve Kalkınma Partisinin kuruluşuyla birlikte 2002 yılında Ak Parti İstanbul İl Kadın Kolları kurucu üyesi olarak siyasi hayata katıldı. İl Kadın Kolları Seçim İşleri Birim Başkanı, Siyasi Hukuki İşler Birim Başkanı, Yerel Yönetimler Birim Başkanı ve Sancaktepe İlçe Kadın kolları başkanı olarak görev yaptı. 2009 yerel seçimlerinde Sancaktepe Belediye meclis üyesi olarak seçildi. 

2013-2014 yıllarında Türkiyenin ilk başörtülü kadın belediye başkan yardımcısı olarak Sancaktepe...