07 / 05 / 2024

  Tübek Çevre Enerji İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi

  Tübek Çevre Enerji İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi

Tübek Çevre Enerji İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi Bünyamin Tübek tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Aksaray'da 12.5 milyon liraya satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Aksaray Merkez'de yer alan arsayı 12 milyon 544 bin 101 TL bedelle satışa çıkardı.

Emlak Konut GYO, TOKİ'den arsa aldı!

Emlak Konut GYO, T.C. Çevre Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı mülkiyet ve tasarrufunda olan muhtelif gayrimenkulleri 1 milyar 69 milyon 452 bin 970 TL'ye satın aldı. 

Kayseri Melikgazi'de 8.6 milyon TL'ye satılık tarla!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Kayseri Melikgazi'de yer alan arsayı 8 milyon 564 bin TL'ye satışa çıkardı.

Denizli Merkezefendi'de 10 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Denizli Merkezefendi'de bulunan arsayı 9 milyon 977 bin 500 TL'ye satışa çıkardı.

Manisa Akhisar'da 9.4 milyon TL'ye satılık tarla! 

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Manisa Akhisar'da bulunan tarlayı 9 milyon 400 bin TL'ye satışa çıkardı. 

Van İpekyolu'nda 11.3 milyon TL'ye satılık arsa! 

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Van İpekyolu'nda bulunan arsayı 11 milyon 275 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Antalya Döşemealtı'nda 10.7 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Antalya Döşemealtı'nda yer alan arsayı 10 milyon 712 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kiler GYO Beşiktaş Abbasağa projesi için imzalar atıldı!

Kiler GYO Beşiktaş Abbasağa projesi için imzalar atıldı. Kiler GYO A.Ş. – Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı ile T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı arasında Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi Sözleşmesi imzalandı.

Arnavutköy'de 22.1 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul Arnavutköy, Haraççı-Merkez Mahallesi'nde yer alan arsayı 22 milyon 78 bin 320 TL bedelle satışa çıkardı.

Eskişehir'de 12.8 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eskişehir Odunpazarı, Sümer Mahallesi'nde yer alan arsayı 12 milyon 856 bin 542 TL bedele satışa çıkardı.

Trabzon Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Trabzon'da hayata geçirilen Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde temel atma töreni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla gerçekleşti.

Yalova Merkez'de 9.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Yalova ili, merkez ilçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 9 milyon 780 bin lira bedelle satışa çıkardı.

Arnavutköy'de 11.8 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul Arnavutköy Ömerli Mahallesi'nde yer alan arsayı 11 milyon 859 bin 625 TL bedelle satışa çıkardı.

  Tübek Çevre Enerji İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi Haberi

  Tübek Çevre Enerji İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi

Tübek Çevre Enerji İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Bünyamin Tübek tarafından kuruldu. 

Tübek Çevre Enerji İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi iş konusu; Evsel kentsel tıbbi ve endüstriyel nitelikli atık su arıtmave atık su geri kazanım tesislerinin kurulması işletilmesi ve işlettirilmesi işletilen bu tesislerin atık su arıtma tesisi projelerinin hazırlanması onaylattırılması ve danışmanlık hizmetlerinin verilmesi endüstriyel ve tarımsal atık geri kazanma tesislerinin gürültü önlenmesil ile ilgili tesislerin içme kullanma ve proses sutu hazırlama tesislerinin projelendirilmesi müteahhit firma olarak bu projelerin uygulanması amacıyşa ekipman makine cihaz ve sistemlerin imal ve ithal edilmesi inşası ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler



Tübek Çevre Enerji İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi adres; ATAKÖY 7-8-9-10.KIS.MH.Ç.ÇEŞME E-5 YAN YOL B BL.AP.N.22/2/250...