03 / 05 / 2024

1 dolara fabrika nerede

1 dolara fabrika nerede

Kuzey Afrika ülkelerinden Eritre’nin Devlet Başkanı İsaias Afwerki, Türk işadamlarına yatırım çağrısı yaparken, başkent Asmara’daki büyük bir tekstil fabrikasını 1 dolar gibi sembolik bir ücrete satmaya hazır olduklarını söyledi...

AJet'ten Mart 2024 kampanyası! 1 euro-1 dolara yurt dışı bileti satacak!

Türk Hava Yolları'nın yeni markası AJet Mart 2024 kampanyası için düğmeye bastı.  Başlatılan kampanya kapsamında 1 euro-1 dolara yurt dışı bileti satılacak.

ABD'deki terk edilmiş evler 1 dolara satılacak!

ABD'nin Maryland eyaletinin en kalabalık kenti Baltimore'daki terk edilmiş evler tanesi 1 dolardan satılacak. Bazı belediye meclis üyelerinin tepkisine neden olan söz konusu bu proje, suç oranlarının yüksek olduğu ve boş konut fazlası olan mahalleleri canlandırmayı hedefliyor.

Doların fitili ateşlendi, zirveye fırladı! Dolar/TL bugün ne kadar oldu? 25 Haziran 2023 dolar, euro, sterlin fiyatları!

Son Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) faiz kararının ardından dolar değer kazandı. Peki, dolar yükselişe devam edecek mi? 1 dolara ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Dolar/TL bugün ne kadar? Dolar düşecek mi? İşte son dakika dolar kuru...

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı artırımından sonra dolar uçuşa geçti. Peki, dolar yükselişe devam edecek mi? 1 dolara ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Teknoloji ve mobilya ihracatı arasındaki dolar farkı dudak uçuklattı! Duyanların ağzı açık kaldı! Yok böyle bir fark!

Dünya gazetesi yazarı Fikret Çengel, “Teknolojiyi 70 dolar mobilyayı 1 dolara ihraç ediyoruz” başlıklı yazısında ihraç edilen ürünler arasındaki dolar farkını paylaştı. İşte detaylar...

Dolarda kıyamet kopacak! 1 dolara neler olacağına inanamayacaksınız, resmi bir açıklama geldi

Amerika Birleşik Devletleri'nde enflasyonun yüksek seyretmesi faizlerin artırılmasına neden oluyor. Ünlü kredi kuruluşu FED'den de konuya ilişkin bir açıklama geldi. FED, enflasyonun kabul edilemez derecede yüksek seyrettiğini ifade etti.

1 euro 1 dolara eşitlendikten sonra euro kuru bugün kaç TL oldu?

Euro/dolar paritesi 20 yılın en düşüşünü yaşadı ve 1 euro 1 dolara eşitlendi. Dün 17,56 TL seviyesinde işlem gören euro bugün kaç TL oldu? İşte son dakika euro/TL kuru 13 Temmuz 2022...

Merkez Bankası'nda şok eden değişiklik! 1 dolara bile dokunamayacaklar

Merkez Bankası'yla Ocak ayında gidilen flaş değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı. Merkez Bankası, bünyesinde bulundurduğu yabancı merkez bankalarının dövizlerine dokunamayacak.

Dogecoin rekora koşuyor!

Kripto para birimleri arasında popülaritesi artan Dogecoin'den yeni rekorlar geliyor. Dogecoin’in kader günü denilen 8 Mayıs 2021 tarihinin önemi büyük. Elon Musk'ın açıklamalarıyla Dogecoin’in 1 dolara yükseleceği iddia ediliyor.

Dünyanın en ucuz evleri burada!

Koronavirüs salgınından en çok etkilenen bölgelerden biri olan İtalya'nın güneyinde yer alan  Calabria bölgesinde bulunan ve koronavirüs vakasının bulunmadığı Cinquefrondi kasabasında evler 1 dolara satılıyor. 

İtalya'da koronavirüssüz kasabada evler 1 dolara satılıyor!

Salgının etkisini kaybetmeye başladığı İtalya'da hayat da normalleşiyor. Ülkenin güneyindeki Calabria bölgesinde bulunan ve Kovid-19 vakasının bulunmadığı Cinquefrondi kasabasında evler 1 dolara evler satılıyor...

İtalya’da 1 dolara ev alan Amerikalılar mahsur kaldı!

İtalya’nın küçük kasabalarından 1 dolara konut satın alan Amerikalılar dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle mahsur kaldı.

Mersin Akdeniz'de 40.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Mersin 2. İcra Dairesi Müdürlüğü,  Mersin ili, Akdeniz ilçesi, Homurlu Mahallesi, 189 ada, 13 parsel, 1 adet fabrika binasını 40 milyon 273 bin 150 TL'ye icradan satıyor... 

1 dolara fabrika nerede Haberi

1 dolara fabrika nerede


Eritre, Türkleri yatırıma çağırıyor. Başkent Asmara’da bulunan büyük tekstil fabrikası sadece 1 dolarlık bedelle yatırımcı bekliyor. 


KUZEY Afrika ülkelerinden Eritre’nin Devlet Başkanı İsaias Afwerki, Türk işadamlarına yatırım çağrısı yaparken, başkent Asmara’daki büyük bir tekstil fabrikasını 1 dolar gibi sembolik bir ücrete satmaya hazır olduklarını söyledi. İlginç teklif, geçtiğimiz günlerde görevine başlayan Türkiye’nin Asmara Büyükelçisi Fırat Sunel’in, Afwerki’ye ‘Güven Mektubu’ sunduğu görüşmede geldi. Sunel de, Afwerki’nin mesajını, hem Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e hem de Ekonomi Bakanlığı’na iletilmesi amacıyla Dışişleri Bakanlığı’na ulaştırdı. 


TEKNOLOJİDE GERİDE

Eritre Devlet Başkanı, “Başkent Asmara’da, Eritre ölçeğinde teknolojik açıdan geri kalmış büyük bir tekstil fabrikamız bulunuyor. Dileyen Türk şirketine bu fabrikayı 1 dolar gibi sembolik bir fiyata satmaya hazırız” dedi. 


Hakkı...