28 / 08 / 2024

1 eylül dolar

1 eylül dolar

Döviz piyasasın da haftanın dördüncü günü dolar ve euro kaç lira? Piyasalarda dalgalanmalar yaşansa da dolar yüksek seyrini korumayı sürdürüyor. İşte 1 Eylül Perşembe günü dolar kuruna dair merak edilen detaylar…

Turkuaz Sitesi'nde 3 milyon TL'ye 2+1! Eylül'de teslim!

Bursa Nilüfer'de hayata geçirilen Turkuaz Sitesi'nde yer alan konutların fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor. Turkuaz Sitesi'nin teslimlerinin Eylül'de gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Cari işlemler dengesi eylül ayında 1.9 milyar dolar fazla verdi 

Cari işlemler dengesi, eylül ayında piyasanın üstünde gerçekleşerek 1,88 milyar dolar fazlalık gösterdi.. Buna göre, net hata ve noksan kalemi eylül ayında 208 milyon dolar olarak kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

Gram altın 1.700 liranın altında! Alım fırsatı doğdu! Çeyrek altın, Cumhuriyet altın ne kadar? 30 Eylül altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde aşağı yönlü düşmeye devam ediyor. Ons altın 1848 dolar olurken gram altın 1.700 liranın altına geriledi. Çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar oldu? 30 Eylül Cumartesi altın fiyatları.

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! 1 ton demirin fiyatı resmen fırladı! 27 Eylül 2023 demir fiyat listesi 

Dolar kurunun yükselişe geçmesi demir fiyatlarını da etkiledi. İnşaat demir fiyatlarına bugün büyük zam geldi Demir fiyatları resmen fırladı. 1 ton demirin fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 27 Eylül 2023 demir fiyat listesi.

1 dolarınız varsa bile dikkat! Dolar/TL bugün ne kadar? 27 Eylül Çarşamba dolar kaç lira?

27 Eylül 2023 Çarşamba dolar/TL kuru milyonlarca yatırımcı tarafından takip ediliyor. Dün 27,22 liradan kapanış yapan dolar kuru yeni güne düşüşle başladı. 1 dolarınız varsa bile dikkat! Dolar/TL bugün ne kadar? 27 Eylül Çarşamba dolar kaç lira?

Ons altın 1.900 doların altında! Altın resmen yerle bir oldu! Acil bakın! 27 Eylül Çarşamba altın fiyatları

27 Eylül Çarşamba altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Ons altın bugün 1898 seviyesi ile 1900 doların altına geriledi. Peki gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Yarım altın kaç TL? 27 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

1 dolar bugün ne kadar? 26 Eylül Salı dolar/TL kuru kaç TL? Kıyıda köşede doları olan baksın!

26 Eylül Salı dolar/TL kuru araştırılıyor. Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününe sakin başladı. Peki 1 dolar bugün ne kadar? 26 Eylül Salı dolar/TL kuru kaç TL? Kıyıda köşede doları olan baksın!

25 Eylül dolar ne kadar? Dolar alış-satış fiyatı bugün kaç lira? Güncel dolar/TL kuru

25 Eylül dolar kuru yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Dolar almak ve bozdurmak isteyen vatandaşlar ''bugün dolar ne kadar, güncel dolar kuru kaç lira?'' sorularını araştırıyor. İşte güncel dolar/TL kuru...

13 Eylül  Çarşamba dolar ne kadar oldu? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? Son dakika dolar/TL kuru

13 Eylül 2023 Çarşamba güncel dolar TL kuru ne kadar oldu? 13 Eylül 2023 Çarşamba 1 dolar kaç lira? Dolar bugün ne kadar? soruları araştırılıyor. İşte güncel dolar/TL kuru.

Enflasyon rakamları sonrası euro ne kadar oldu? Bugün 1 euro kaç TL? 5 Eylül 2023 euro/TL kuru

TÜİK'in dün açıkladığı enflasyon rakamları sonrasında dolar ve euro da hareketlilik kaldığı yerden devame diyor. Yükselişe geçen dolar 26,81 TL ile güne başladı. Peki euro ne kadar oldu? Bugün 1 euro kaç TL? 5 eYLÜL 2023 euro/TL kuru...

Eylül listesi açıklandı! İşte Hyundai Tucson'un yeni fiyatı

Eylül ayı girer girmez Hyundai fiyat listesini yeniledi. 2023 araç satışı fiyatları Hyundai'de 1 Eylül itibariyle değişti. Peki Hyundai Tucson ne kadar, kaç TL oldu? İşte Hyundai Tucson'un güncel fiyat listesi...

Altın fiyatlarında ters dalga! Gram altın, çeyrek altın düşüyor! 1 Eylül 2023 Cuma canlı altın fiyatları

Altın fiyatları dün güne yükselişle başlarken bugün tekrar yönünü aşağı çevirdi. Ons altın 1939 kritik seviyesine kadar geriledi. Bu kapsamda yatırımcılar ise güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira oldu? 1 Eylül 2023 cuma canlı altın fiyatları.

Sentez Merter 1 Eylül'de açılıyor! Vade farksız 24 ay taksitle hemen teslim dükkan fırsatı!

Kadın modasına yön verecek alışveriş merkezi olarak lanse edilen ‘Sentez Merter’ kapılarını 1 Eylül'de açıyor. Sentez Merter'de 24 ay taksitle hemen teslim dükkan fırsatı sunuluyor.

1 eylül dolar Haberi

1 eylül dolar

Doların 1 Eylül Perşembe günü ne kadar olduğu vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından merak ediliyor… Döviz piyasasında son durum nedir? 1 Eylül Perşembe günü dolar, euro kaç tl?  İşte 1 Eylül Perşembe dolar kuru! Dolar yükseldi mi?

Dolar bugün ne kadar? Döviz piayasalarında son durum ne?  Dolar ve Euro’daki son veriler takip ediliyor. Dolar kuru ne kadar? Dolar kuru düştü mü ?

Döviz piyasasın da haftanın dördüncü günü dolar ve euro kaç lira? Piyasalarda dalgalanmalar yaşansa da dolar yüksek seyrini korumayı sürdürüyor. İşte 1 Eylül Perşembe günü dolar kuruna dair merak edilen detaylar…

Dolar bugün ne kadar? 1 Eylül Perşembe dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

 Dolar, yükselecek mi? Dolar kuru 1 Eylül Perşembe gününe nasıl başladı? Dolar son zamanlarda yükseliyor...