29 / 04 / 2024

10 Proje Onlarca Etki programı

10 Proje Onlarca Etki programı

Kentsel dönüşüm alanlarında yaşanan sıkıntılar roparlarla sunuldu.Şehir plancısı Faruk Göksu, "Kentsel dönüşümde evi dönüşen de dönüşüm alanından ev alan da mutsuz" dedi. 'Kentsel Vizyon Platformu çerçevesinde '10 Proje Onlarca Etki' programı hayata geçir

Lüks İstanbul 10 yıla varan taksit fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Lüks İstanbul projesinde 10 yıla varan taksit fırsatıyla konut satışları başladı. Peki Lüks İstanbul projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Tuzla'da kentsel dönüşüm için 10 farklı proje seçeneği!

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı yaptığı açıklamada Tuzla'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında kar amacı gütmeden vatandaşlara yardımcı olduklarına değinerek, "Arkadaşlarımız bazı sitelere 10 tane proje çiziyor." dedi.

Türk müteahhitler 2022'ye yurt dışında 214,4 milyon dolarlık iş üstlenerek başladı!

Türk müteahhitler 2022 yılının Ocak ayında yurt dışında toplamda 10 proje üstlendi. İşte Türk müteahhitlerin hayata geçirdiği projelerin toplam tutarı...

Türk müteahhitler 128 ülkede 10 bini aşkın proje üstlendi!

TMB Başkan Vekili ve Summa Turizm Yatırımcılığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selim Bora, "Türk müteahhitler 128 ülkede üstlendiği 10 binin üzerinde proje ile bugüne kadar yaklaşık 420 milyar dolarlık hacim yarattı" dedi.

Müteahhitlik sektörümüz 128 farklı ülkede 10 bin 525 proje üstlendi!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan yaptığı açıklamada "Müteahhitlik sektörümüz bugün itibarıyla dünyanın 128 farklı ülkesinde 418,7 milyar dolar değerinde 10 bin 525 proje üstlenmiş bulunmaktadır." dedi.

Türk müteahhitleri 11 ayda 10.4 milyar dolarlık proje üstlendi!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, bu yılın kasım ayı itibarıyla müteahhitlerin, yurt dışında toplam bedeli 10,4 milyar doları olan 175 proje üstlendiğini belirtti.

Türk müteahhitlere Gine'ye yatırım yapın çağrısı!

Ticaret Bakan Yardımcısı Gonca Yılmaz Batur yaptığı açıklamada "Müteahhitlerimiz Gine'de bugüne kadar 152,6 milyon dolar değerinde 10 proje yapmış. 127 ülkede 404 milyar dolar değerinde proje yapan Türk müteahhitler için Gine'deki rakamlar son derece yetersiz" diye konuştu.

Silverline pandemi sürecinde konut sektöründe atağa geçti!

Silverline pandemi sürecinde konut sektöründe atağa geçti. Marka, 3 ayda 10 proje, 9.431 dairede 40 bin ürünüyle yer aldı.

N8 Proje markaların mağazalarını 10 günde yeniliyor!

2014 yılından beri mimarlık ofisiyle hizmet veren N8 Proje mağaza yenileme alanına yeni bir soluk getiriyor. Şirket, bir mağazanın mimari restorasyonunu 10 günde tamamlıyor.

DAP Yapı'nın 2023 hedefi: 10 bin çalışan, 3 ülkede proje!

2018 yılında kazandığı ihalelerle dikkatleri üzerine çeken DAP Yapı, 2023 yılına kadar 10 çalışan rakamına ulaşmayı ve 3 ülkede proje yapmayı hedefliyor...

Gültekin Pera'da lansmana özel yüzde 10 indirim! Yeni proje!

Gültekin Pera projesinde lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanıyor. Gültekin GYO imzasını taşıyan proje İzmir’in gözde lokasyonu olan Ulukent’te hayata geçiriliyor.   

NEF dünyanın 10 metropolünde proje inşa edecek!

Erden Timur, Nef’i 2010 yılında kurdu ve 4 yıl gibi kısa bir sürede milyar TL ciroya ulaştırdı. Firma, dünyanın 10 metropolünde proje inşa etmeyi hedefliyor.

Aydın Aslandağ: 10 proje yapmadan Kartal'dan çıkmayacağız!

STCA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Aslandağ Kartal'dal,  Kartal Life Atalar projeleri hakkında bilgi verdi. Aslandağ, ''10 proje yapmadan Kartal'dan çıkmayacağız" diyor.

10 Proje Onlarca Etki programı Haberi

10 Proje Onlarca Etki programı

Kentsel dönüşüm alanlarında yaşanan sıkıntılar roparlarla sunuldu.Şehir plancısı Faruk Göksu, "Kentsel dönüşümde evi dönüşen de dönüşüm alanından ev alan da mutsuz" dedi. 

Nef ve Kentsel Strateji işbirliği ile kurulan 'Kentsel Vizyon Platformu çerçevesinde '10 Proje Onlarca Etki' programı hayata geçirildi. Aralarında iletişimci, sosyolog, şehir plancısı ve mimarın bulunduğu 30 kişilik ekip 10 bölgede dönüşüme mercek tuttu. 

Göksu, sosyo-ekonomik ve kültürel unsurların tam olarak ortaya konulmamasıyla gerçekleştirilen dönüşümün insanları mutsuz ettiğini, Suluku'fes alan kişilerin yürüme mesafe yerleşim yerlerinde Suriyeli istilası ve benzer sıkıntılardan şikayetçi olduğunu söyledi. 

Hak sahibi temizlikçi olacak "Bodrum'da arsa sahiplerinin temizlikçi ve bekçi olarak çalışmak durumunda kalmasının kentsel dönüşüm alanlarında da yaşanma ihtimali var mı sorusuna ise Göksu'nun yanıtı, "mümkün" oldu. Göksu, "Başarılı bir dönüşüm için yer değiştirmelerin az, gelir,...