19 / 05 / 2024

100 bin türk lirası hibe

100 bin türk lirası hibe

Meslek yüksekokulları ile üniversitelerin tarım, ormancılık, gıda ve su ürünleri, hayvancılık bölümlerinden mezun olanların hayata geçireceği projelere 100 bin Türk Lirası hibe desteği verilcek olan Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projelerisinde başvurular 15 Mart 2022'ye kadar uzatıldı!

Bankalardan faizsiz kredi kampanyası! Hangi banka ne kadar faizsiz kredi veriyor?

İhtiyaç kredisi faizleri oldukça yüksek oranda, 12 ay vadeli 100 bin Türk Lirası ihtiyaç kredisi faizi yüzde 3,99 ila yüzde 5,99 arasında değişim gösteriyor. Vatandaşlar ihtiyaçlarını karşılamak için bankaların yeni müşterilere özel sundukları sıfır faizli kredi kampanyaları merak ediliyor.

Almanya'da bir Türk aile, hiç peşinatsız aylık 975 Euro taksitle, 180 bin Euro'ya 2 katlı ev aldı!

Türkiye'de konut fiyatları her geçen gün daha da artarken, Almanya'ya 3 yıl önce taşınan Türk ailenin hiç peşinatsız aylık 975 Euro taksitle, 180 bin Euro'ya 2 katlı ev alması sosyal medyada gündem oldu.

Kuveyt Türk emekli banka promosyonu! SSK, Bağ-kur, emekli sandığı emeklileri dikkat! 12 bin lira promosyon veriliyor!

Kuveyt Türk emekli banka promosyonu emekliler tarafından araştırılıyor. Kuveyt Türk emeklilere 12 bin liraya kadar banka promosyonu veriyor. 2024 Kuveyt Türk emekli banka promosyonu ödemesi...

Konut fiyatları arttı, Türk yatırımcılar rotayı Dubai, Almanya ve Londra'ya çevirdi!

Türkiye'de konut fiyatlarının artması vatandaşların Londra, Dubai, Almanya'ya yatırım yapmaya itti. 2023'te toplamda 120 bin Türk yurt dışından konut aldı. 

Türk Hava Yolları açıkladı! 31-48 bin TL maaşla personel alımı yapacağını duyurdu!

Türk Hava Yolları, teknisyen personel alımı yapılacağını açıkladı. En az 31 bin Türk Lirası maaşlı yapılacak alımın şartlarının neler olduğu da merak ediliyor! Başvuru yapacak olan adaylarda bulunması gereken nitelikler neler? Başvurular nereden ve ne zamana kadar yapılacak?

1 ayda oturum izni alınan o ülkeye Türk akını!  40 bin Euro değerinde konut almak yetiyor!

Kuzey Makedonya'nın başkenti olan Üsküp'e Türk akını hız kesmeden devam ediyor. Paylaşılan detaylara göre ülkede oturum izni almak için 5 bin Euro sermayeli şirket kurmak ya da 40 bin Euro değerinde konut almak yetiyor. 

TÜRK-İŞ açıkladı! Yoksulluk sınırı 50 bin lirayı geçti...

TÜRK-İŞ'in şubat ayına yönelik açlık ve yoksulluk sınırı doğrultusunda yaptığı araştırma kapsamında; açlık sınırı 16 bin 257 lira, yoksulluk sınırı ise 50 bin liraya çıktı. Buna göre, bekâr bir çalışanın ‘yaşama masrafı’ de aylık 21 bin 189 TL’ye kadar çıktı. 

THY açıkladı! Türk Hava Yolları 5 bin kişiyi istihdam edecek!

Türk Hava Yolları (THY) İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Çay, 2024 'te yaklaşık 5 bin kişiyi işe almayı amaçladıklarını söyledi. 

Güney’de kalan Kıbrıs Türk mülklerinde kiralar 100 Euro'dan 2 bin 700 Euro'ya yükseltildi!

Rum İçişleri Bakanlığı’nın, Güney’de kalan Kıbrıs Türk mallarını kullananlardan bugüne kadar alınan aylık 50-100 Euro kira ücretini yükseltmesine tepki gecikmedi. Göçmenler, mülklerinin ellerinden alınmak istediğini söyledi. 

Altının kilogram fiyatı 2 milyon 48 bin 700 Türk Lirası'na kadar geriledi...

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram fiyatı 2 milyon 48 bin 700 Türk Lirası'na kadar indi. İşte haberin detayları...

Toyota açıkladı! Toyota'da 200 bin Türk Lirası indirim fırsatı...

Toyota otomobil markası, Corolla modeli ile Türkiye'deki pek çok kişi tarafından tercih ediliyor. Buna göre, yayımlanan güncel otomobil fiyat listesine bakıldığında, 200 bin Türk Lirası indirim olduğu da kaydedildi. İşte Renault Clio ve Toyota Corolla ve haberin ayrıntıları...

Toyota açıkladı! Corolla modelinde 200 bin Türk Lirası indirim yaptı...

Toyota otomotiv markası, Türkiye'deki otomobil pazarında yer alan Corolla modeli hakkında güncel otomobil fiyat listesine bakıldığında, 200 bin Türk Lirası indirim yapığı görülüyor. İşte indirim ve haberin detayları...

İBB 5 yılda 100 bin konut dönüştürme sözü verirken, Üsküdar'a henüz uğramadı...

İstanbul'da her yıl 20 bin, 5 yılda 100 bin konut dönüştüreceğinin sözünü veren ancak bugüne kadar bir tane bile dönüştürmeyen İBB, Üsküdar'da kentsel dönüşüm adına hiç adım atmadı. İlçede vatandaşlar mağdur ve İBB'nin bu süreçte destek olmasını bekliyorlar. İşte konu ile ilgili detaylar...

100 bin türk lirası hibe Haberi

100 bin türk lirası hibe

Tarım ve ormancılık piyasasında istihdama katkı sağlanması hedeflenen Tarım ve Orman Bakanlığınca tasarlanan Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projesi'nin başvuru tarihi 15 Mart 2022 tarihine çekilerek uzatıldı.

Projenin hayvancılık, tarım, ormancılık ve su ürünleri, gıda bölümlerinden mezun olan girişimci adayların desteklenmesi için yapılıyor.

Mynet'te yer alan habere göre, Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projelerinin Desteklenmesi bağlamında meslek yüksekokulları ile üniversitelerin ormancılık, hayvancılık, tarım,  gıda ve su ürünleri bölümlerinden mezun olan kişilerin hayata geçireceği projelere 100 bin Türk Lirası hibe desteği yapılacak.

Meslek yüksekokulları ve üniversitelerin bahsi geçen bölümleriden mezun olanlar ipek böcekçiliği, arıcılık, hayvancılık, ormancılık, tarım, coğrafi işaretli ürünlerin üretimi ve paketlenmesi, su ürünlerine yönelik hazırlanacak projelerle 15 Mart 2022 tarihi saat 23.59'a kadar sistem üzerinden başvuruda bulunulabilecek.

İlkokul, lise, üniversite...