13 / 05 / 2024

100 Milyon Dolarlık Ev

100 Milyon Dolarlık Ev

New York’un gökdelen bölgesi Manhattan’ın en yüksek binasının en üst katında yer alan çatı dairesi 100 milyon dolara satılığa çıktı

Jeff Bezos'un ardından Mark Zuckerberg de 100 milyon dolarlık sığınak inşa ediyor!

Meta'nın kurucusu Mark Zuckerberg, Hawaii'de bir adada 100 milyon dolarlık sığınak yaptırıyor. Söz konusu bu sığınakta 30 yatak odası ve banyo bulunacağı bildirilirken, sığınağın 5 bin metrekare olacağı kaydedildi.

Amerikan hükümetinden Şekerbank'a deprem bölgesi için 100 milyon dolarlık kredi!

Şekerbank ile ABD hükümetinin finansal kuruluşu olan US International Development Finance Corporation (Amerikan Uluslararası Kalkınma Finans Kuruluşu-DFC), şubatta meydana gelen büyük deprem felaketinden etkilenen bölgenin kalkınmasına yönelik 100 milyon dolarlık bir kredi anlaşması imzaladı.

Türk firmasından Mısır’a tam 100 milyon dolarlık yatırım

Türkiye'deki büyük firmaların çeşitli ülkelere yönelik yatırımları devam ediyor. Türkiye'de faaliyet gösteren Arçelik firmasından da Mısır'a tam 100 milyon dolar değerinde yatırım gerçekleştirildi.

Dev şirketten 10 milyon dolarlık yatırım! 100 kişiye 100 bin dolar

Dünyanın hemen hemen her yerinde kullanılan Airbnb, dünyanın en çılgın yerlerini yaratmak için 10 milyon dolarlık yatırım yapacak. 

Kripto paralarda 100 milyon dolarlık hareketlenme!

Litecoin'e ilişkin yalan haber piyasayı karıştırdı. Haberin ardından kripto paraların toplam piyasa değeri 2 trilyon 124 milyar dolara yükseldi sonra 2 trilyon 4 milyar dolara düştü. Kripto piyasasında Walmart'ın Litecoin'e onaylayacağı haberi 100-120 milyar dolarlık bir dalgalanma yarattı.

Recai Çakır, Mısır'da 100 milyon dolarlık otel kuracak!

Turizmci Recai Çakır, detoks otel konseptini yurt dışına taşımaya hazırlanıyor. Mısır'da 100 milyon dolarlık otel kuracak Çakır, yurt dışında birçok proje hayata geçirmek için çalışmalara başladı.  

Oprah Winfrey, 100 milyon dolarlık malikanesini Türkiye'den dekore ettiriyor!

Yıllar önceki Türkiye'yi ziyeret eden, ziyareti sırasında İznik çinisi alan Oprah Winfrey, 100 milyon dolarlık malikanesi için yine Türkiye’yi seçti.

Tekfen İnşaat, 100 milyon dolarlık projeye tekrar başlıyor!

Irak’ın Basra bölgesindeki Rumaila Petrol Sahası’ndaki 100 milyon dolarlık projenin inşasına pandemi koşulları nedeniyle ara veren Tekfen İnşaat, projeye yeniden başlıyor.

Ahmet Nur Çebi: 100 milyon dolarlık inşaat 168 milyon dolara bitti!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, "100 milyon dolarlık inşaat 168 milyon dolara bitti" dedi...

Yenilenebilir enerjideki artış ekonomiye 100 milyon dolarlık katkı sağladı!

Bakan Yardımcısı Bayraktar, Türkiye'de yenilenebilir enerji kurulu gücü 45 bin megavat olduğunu belirterek, "Yerli ve yenilenebilir kaynaklardaki her bir puanlık yükselmenin ekonomimize katkısı yaklaşık 100 milyon dolar seviyesinde." dedi.

Sera Group'tan Karadağ'a 100 milyon dolarlık yatırım! 

Sera Group'tan Karadağ'da 100 milyon dolarlık yatırım yapmaya hazırlanıyor. Şirket, Budva'da denize sıfır otel ve rezidans yapacak. 

Beyttürk ile Katarlı Retaj arasında 100 milyon dolarlık anlaşma!

Katar menşeili Retaj Group ile Türkiye’nin Körfez ülkelerinde marka değeri en yüksek inşaat firmalarından biri olan Beyttürk arasında 100 milyon dolarlık bir iş birliği anlaşması imzalandı. 

Kırıkkale OSB’ye 100 milyon dolarlık fabrika yatırımı!

Kırıkkale’ye Azeri ve Türk iş insanlarının ortaklığında yeni fabrika kuruluyor. 100 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen fabrikanın inşaatı hızla devam ediyor.

100 Milyon Dolarlık Ev Haberi

100 Milyon Dolarlık Ev

Gayrimenkul geliştiricisi Steven Klar’a ait dairenin bu fiyatla New York’un en pahalı dairesi olduğu belirtildi. Klar’ın daireyi 1993’te 4.5 milyon dolara aldığı ve değerinin bu kadar artmasında, içindeki antika mobilyaların etkili olduğu kaydedildi. 


Dairede 6 yatak odası ve 1000 şişelik bir kav bulunuyor. Şehrin panaromik manzarasına hakim dairenin sahibi Klar, “Bu daire, bir sanat eseri. Sadece bazen bulutlar manzarasının önüne geçebilir”...