10 / 05 / 2024

1050 konutlar bursa kentsel dönüşüm

1050 konutlar bursa kentsel dönüşüm

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, Akpınar'daki 1050 Konutlar Mahallesi'nde yapılacak dönüşüm projesinden vazgeçmediklerini, yatırımcı beklediklerini söyledi. Altepe, "İnşallah vatandaşların taleplerini yerine getirecek bir müteahhide ulaşacağız" d

Bursa'da ve İstanbul'da ev sahibi olmak isteyenlere fırsat: 2+1, 3+1 konutlar satılıyor!

Bursa Yıldırım ve İstanbul Sancaktepe'de yer alan 14 adet gayrimenkul satılıyor. Peki iki büyükşehirde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Bursa'da büyük dönüşüm başladı! Hem tarihi mirasa sahip çıkılıyor, hem de depreme karşı  konutlar yapılıyor!

İstanbul, Ankara ve İzmir'den sonra Türkiye'nin dördüncü büyük kenti olan Bursa'da büyük bir dönüşüm başladı. Bu kapsamda hem tarihi mirasa sahip çıkılırken hem de deprem riskine karşı dayanıklı konutlar inşa ediliyor.

Bursa 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar tamamlandı!

Bursa'da hayata geçirilecek olan 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesinde "çürük" binaların yıkımları tamamlandı. Verilen detaylara göre yıkılan binalardaki beton eksikliği ve demirdeki kalitesizlik hem yüklenici firma yetkililerini hem de mülk sahiplerini şaşırttı.

Bursa 1050 Konutları'nda dönüşüm düğümü çözülüyor!

Bursa'da uzun süredir yılan hikayesine dönen 1050 Konutlar kentsel dönüşüm ile ilgili Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'tan sevindiren haber geldi. Aktaş yakın zaman içerisinde kentsel dönüşüm anlaşmazlıklarının ortadan kalkacağını dile getirdi. 

Bursa Gemlik'teki sosyal konutların kura çekilişi 19 Ocak'ta!

Bursa Gemlik Cihatlı Mahallesi'nde hayata geçirilen sosyal konutların kura çekilişi 19 Ocak'ta yapılacak.

TOKİ'nin Bursa emekli konutları görücüye çıktı!

TOKİ, Bursa´da tüm Türkiye´ye emsal olacak bir projeyi hayata geçirdi. Emekliler için yapılan konutlar vatandaşlar tarafından ilk defa göcürüye çıkarıldı. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bursa'daki konutlarını Turyap satıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bursa’daki Botanik 224, Yükselen Park, Atış Premium konutlarını Turyap aracılığı ile satıyor. 

TOKİ Bursa Gazeteciler Konutları'nda meslek erbapları bir arada!

Yunuseli TOKİ Bursa Gazeteciler Cemiyeti Konutları mahalle konseptinde hayata geçiriliş bir proje. Projede yaşayan vatandaşlar yeşille iç içe, samimi, konforlu ve keyifli bir yaşam sürüyor…

TOKİ'den Bursa Orhaneli'ye yeni konutlar geliyor!

Bursa Orhaneli’de, Mermer OSB için ÇED raporu onaylandı. TOKİ'den Bursa Orhaneli'ye yeni konutlar geliyor.

TOKİ Bursa İznik Konutları'nda modern ve geleneksel bir arada!

Bursa İznik'te "Mahalle Konsepti" ile yerel mimari kültür esas alınarak projelendirilen Bursa İznik Sosyal Konutları ile 30 bin metrekarelik alanda yeni bir yerleşim kuruluyor.

Bursa Nilüfer Emekli Konutları sahiplerini buldu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın hayata geçirdiği Bursa Nilüfer Emekli Konutları'nın kura çekilişi gerçekleşti.

Prestij Hayat Konutları Bursa fiyat!

Prestij Hayat projesi, Bursa Osmangazi'de 17 blok olarak hayata geçirildi. Teslimleri 2019 yılında yapılacak olan proje Bak Yapı imzası taşıyor...

Osmangazi Prestij Optimum ev fiyatları!

Prestij Optimum Konutları, Bursa Osmangazi'de Bakyapı tarafından hayata geçirildi. Fiyatların 269 bin TL'den başladığı proje 9 blok olarak yükseliyor...

1050 konutlar bursa kentsel dönüşüm Haberi

1050 konutlar bursa kentsel dönüşüm


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Akpınar'daki 1050 Konutlar Mahallesi'nde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesinden vazgeçmediklerini, projenin hayata geçirilmesi için yatırıma beklediklerini söyledi. 


Başkan Altepe, Akpınar'daki kentsel dönüşüm hakkında açıklamalarda bulundu. 

Belediye Meclisi'nin Ocak ayı olağan toplantısında konuşan Başkan Altepe, 1050 Konutlar Mahallesi'ni kapsayan ve Türkiye'ye örnek olması beldenen kentsel dönüşüm projesinin rafa kaldırılmadığını, uygulama için uygun müteahhit arayışında olduklarını ifade etti.


Kentsel dönüşüm için yüzde 95 oranında mutabakatı şart koştuklarını ve vatandaş taleplerinin yerine gelmesi için 2 bin 200 hak sahibini bir araya getirerek bir bir taleplerini aldıklarım hatırlatan Altepe, "Vatan daşlan topladık ve dönüşümden ne beklediklerini öğrendik. Kira yardımı, atılacak adımlar, metrekarelerde mutabakat gibi konularda notlarımızı aldık. Vatandaşların taleplerini yerine getirecek, aynı zamanda da kazanacak bir müteahhide ulaşacağız." dedi. 


TEK TEK...