06 / 05 / 2024

11. Mahalle yatırım değeri ne kadar

11. Mahalle yatırım değeri ne kadar

İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen proje 600 tane daire, 28 tane dükkan, market ve 9 tane ofisten oluşuyor. 11. Mahalle Gül İnşaat satış fiyatları 350 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Hangi yatırım aracı ne kazandırdı? Altın mı? Dolar mı? yoksa Borsa mı?

Bu hafta yatırım araçlarından en fazla borsa kazandırmış oldu. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftayı yüzde 2,29 değer kazanarak 9.915,62 puandan kapatmıştı. Buna göre, endeks, hafta içinde en az seviye 9.645,02, en yüksek ise 9.956,11 puanı görmüş oldu.

Konut yatırımında Ruslar yüzde 44,4'lük artışla lider oldu! Türkiye'den ilk 5 ayda 5 bin 723 adet konut aldılar!

Ocak-mayıs döneminde yabancıların konut yatırımında Ruslar yüzde 4,4'lük artışla öndeliğini devam ettirirken, Suudi Arabistan ise yükselişi sürdürerek 11'inci sıraya yükseldi.

Yatırım araçları haftalık performansını artırdı!

Yatırım Araçları Yüksek Performansla Haftayı Tamamladı: Hisse senetleri yüzde 10, dolar yüzde 11,9, altın yüzde 11,8 değer kazandı. İşte ayrıntılar...

Spor hisselerine yatırım yapanlar Eylül ayını kayıpla geçirdi! En çok kazandıran takım 4 büyüklerden hangisi oldu?

Eylül ayında borsada Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ. yüzde 34,9, Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği yüzde 20,4, Fenerbahçe Futbol AŞ yüzde 11 ve Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımları yüzde 5,1, yatırımcısına kaybettirdi.

Devir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Devir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 11 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Emine İlknur Sürekli tarafından kuruldu.

Emek Yatırım Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Emek Yatırım Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Şişli'de 11 milyon 528 bin 989 TL sermaye bedeli ile Tuquoise Investments II B.V tarafından kuruldu.

Yabancılardan Türkiye'de gayrimenkule 11 ayda 3,9 milyar dolar yatırım!

Doğrudan yatırım girişlerindeki azalış, Kovid-19 salgını ile beraber başka bir boyuta ulaştı. Türkiye'ye gayrimenkul hariç net doğrudan sermaye girişi 2020'de ilk kez eksiye düştü, yani gayrimenkul hariç doğrudan sermaye hareketinde net çıkış gerçekleşti.

Hasan Akgün'den 2019 Yılı Yatırım Programı ve Değerlendirme Çalıştayı!

Çalışmalarına devam eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün mahalle muhtarlarıyla buluşarak “2019 Yılı Yatırım Programı ve Değerlendirme Çalıştayı” gerçekleştirdi.

Trabzon Yatırım Adası 14 bin kişiye istihdam sağlayacak!

TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, tamamlandığında yaklaşık 14 bin kişinin istihdam edileceği ve 11 milyar dolarlık katma değer sağlaması beklenen Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nde geleceğin sektörleri olarak tanımlanan sektörlerin bulunacağını kaydetti.

Yatırımcılar nasıl bir yatırım enstrümanı hayal eder?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Yatırımcılar nasıl bir yatırım enstrümanı hayal eder?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 11 maddelik analizi...

Hangi yatırım enstrümanı, ne vaat ediyor?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından “Hangi yatırım enstrümanı, ne vaat ediyor?” başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 11 maddelik analizi...

EBRD'den Türkiye'ye yatırım vaadi!

"EBRD Başkanı Suma Chakrabarti: Türkiye'ye tamamen ve uzun vadeli olarak bağlıyız. Hiç kimsenin aklında EBRD'nin Türkiye'deki ilerleyişine ilişkin bir şüphe olmasın Türkiye'ye son 10 yıl içerisinde yaklaşık 11,5 milyar avronun üzerinde yatırım yaptık.''dedi.

Arsa yatırımının 11 püf noktası!

Kazançlı bir yatırım için arsa almak yatırımcılar tarafından en çok kullanılan bir enstrümanıdır. Peki arsa alırken nelere dikkat etmek gerekiyor? İşte arsa yatırımının 11 püf noktası...

11. Mahalle yatırım değeri ne kadar Haberi

11. Mahalle yatırım değeri ne kadar

11 blok halinde yükselen projenin yüzde yetmişikisi yeşil alandan oluşuyor. Toplam 600 tane daire, 28 tane dükkan, market ve 9 tane ofisten meydana gelen proje 29 bin 918 metrekare arsa alanına yayılıyor.


Onbirinci Mahalle Beylikdüzü daireleri

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 2 salon, 4 oda 1 salon, 4 oda 2 salon, ve 5 oda 2 salon  şeklinde tasarlandı.


11. Mahalle yatırım değeri ne kadar?

Toplam 180 milyon TL yatırım değeriyle yayılıyor.


Gül İnşaat 11. Mahalle Evleri nerede?

Proje İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.


11. Mahalle hangi firmayla yükseliyor?

Proje Gül İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor.


Beylikdüzü 11. Mahalle ortak seçenekleri

Projede sosyal yaşam seçenekleri arasında fitness, sauna, yüzme havuzu gibi donatılar yer alıyor.


11. Mahalle Beylikdüzü teslim tarihi

Dairelerin teslimlerin Ekim ayı 2018 yılında teslim edilmesi planlanıyor.


11. Mahalle...