10 / 05 / 2024

11 nisan güncel altın fiyatları

11 nisan güncel altın fiyatları

Altın fiyatları, altın almak isteyen kişiler ve yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altın fiyatlarının bugün kaç lira olduğu araştırılıyor. Altının ons fiyatı şuanda 1950 dolar seviyesini geçti. Peki gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç lira? İşte 11 Nisan 2022 son dakika altın fiyatları...

BİM'de 30 Nisan 2024 güncel ürünler listesi yayımlandı! 30 Nisan'da BİM'de hangi ürünler var...

BİM 24-30 Nisan 2024 güncel ürünler kataloğunu internet sayfası üzerinden paylaştı. BİM’de bu salı çeşitli gıda ürünlerinde, çay ve kahvede indirim yapılacak. 

1 dolar bugün ne kadar? 20 Nisan Cumartesi dolar/TL kaç lira? Güncel dolar alış satış fiyatı

20 Nisan Cumartesi dolar/TL kuru milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Her geçen gün yükselmeye devam eden dolar/TL kuru bugün ne kadar? 1 dolar bugün ne kadar? 20 Nisan Cumartesi dolar/TL kaç lira? Güncel dolar alış satış fiyatı.

Altında fren patladı! 14 Nisan çeyrek altın, gram altın kaç TL? Güncel altın fiyatları

Bayram sonrası güncel altın fiyatları merak ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. 14 Nisan çeyrek altın, gram altın kaç TL? Güncel altın fiyatları.

Dolar/TL bugün yükseldi mi? 13 Nisan dolar kaç TL? Euro alış satış fiyatı kaç TL? Güncel döviz kurları

13 Nisan 2024 Cumartesi günü döviz kurları yükselmeye devam ediyor. Peki dolar bugün ne kadar? Dolar yükselmeye devam edecek mi? Euro kaç TL? Güncel döviz kurları...

8 Nisan 2024 Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kuru kaç lira? Güncel dolar/TL alış satış fiyatı

Bayram öncesi milyonlarca kişi döviz kurlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Son günlerde düşüşe geçen dolar kuru bugün de güne değer kaybederek başladı. Peki 8 Nisan 2024 Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kuru kaç lira? Güncel dolar/TL alış satış fiyatı.

Mazota zam var mı? Seçim sonrası benzin, motorin, LPG litre fiyatı kaç TL oldu? Güncel akaryakıt fiyatları 2 Nisan 2024!

Petrol 87 dolar seviyesine yükseldi. Araç sahipleri petrol fiyatlarında yaşanan yükselişlerin benzin ve mazot fiyatlarına yansıyıp yansımadığını merak ediyor. İşte güncel akaryakıt fiyatları 2 Nisan 2024...

Tarım Kredi 5 Mart - 14 Nisan 2024 güncel kataloğunu yayımladı! Ramazan öncesi birçok üründe indirim fırsatı!

Tarım Kredi Market 5 Mart - 14 Nisan 2024 güncel ürünler kataloğunu paylaştı. Tarım Kredi'de Ramazan Ayına özel birçok üründe indirim yapılacağı kaydedildi.

Akaryakıt alacaklar şok haber! İşte 30 Nisan Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ve motorine yeni zam ya da indirim geldi? LPG’nin litresi ne kadar oldu? İşte 30 Nisan Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt alacaklara müjde üstüne müjde! İşte 29 Nisan Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatları son dakika haberine göre düşüş yaşayacak. Bu gelişme araç sahiplerinin dikkatle takip ettiği güncel akaryakıt fiyatlarını etkileyecek. Brent petrol fiyatlarındaki değişkenlikler de dünya genelinde akaryakıt fiyatlarına yansıyor.

Akaryakıt alacaklar hemen bakın! İşte 28 Nisan Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin kaç TL oldu? Motorine zam mı geldi? LPG litre fiyatı ne kadar oldu? İşte 28 Nisan Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt alacaklar hemen bakın! İşte 27 Nisan Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine indirim yolda mı? Motorin ne kadar oldu? İşte 27 Nisan Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt alacaklar hemen bakın! İşte 26 Nisan Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıtta son durum nedir? Benzin ve motorine yeni zam var mı? LPG’nin litresi ne kadar oldu? İşte 26 Nisan Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt alacaklar hemen bakın! İşte 25 Nisan Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ne kadar oldu? Motorine zam mı geldi? LPG litresi kaç TL oldu? İşte 25 Nisan Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

11 nisan güncel altın fiyatları Haberi

11 nisan güncel altın fiyatları

Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? sorularının cevaplarını araştıran milyonlar serbest piyasada altın fiyatlarının kaç lira olduğunu merak ediyor. Güne 1942 dolardan başlayan ons altın şu dakikalarda 1958 dolar seviyesine yükseldi. Peki bugün gram altın kaç lira? Çeyrek altın ne kadar oldu? Yarım altın kaç TL? İşte 11 Nisan 2022 son dakika güncel altın fiyatları...

Altın fiyatları serbest  piyasada bugün merak ediliyor. Yaklaşık iki haftadır aynı seviyelerde işlem gören altın fiyatları somumda kendine yön buldu altının onsu 1950 doları geçti yukarı yönlü hareket ediyor. Peki bugün diğer altın fiyatları kaç lira oldu? Çeyrek altın ne kadar? Yarım altın kaç TL? Ata altın, Atabeşli, tam altın ve gremse kaç lira oldu?  İşte 11 Nisan 2022 son dakika güncel altın fiyatları..

GRAM ALTIN NE...