03 / 05 / 2024

12 sinema salonu

12 sinema salonu

Zorlu Holding tarafından hayata geçirilen Zorlu AVM'de yer alan 180 mağaza için, 2 bin 800'ün üzerinde müracaat yapıldı...

Kadıköy Belediyesi'nden büyük fırsat! Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları kiraya verilecek!

İstanbul İli Kadıköy Belediye Başkanlığı, Caddebostan Kültür Merkezi'nin 1. ve 2. katında yer alan 7 adet sinema salonu için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Caddebostan'da 48 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık sinema salonu!

Kadıköy Belediyesi, Caddebostan Kültür Merkezi'nde bulunan 8 adet sinema salonunu 48 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralıyor...

Adil Karaismailoğlu: Demiryolu ağımızı 12 bin 803 kilometreye çıkardık!

TCDD Gar Yerleşkesi Behiç Erkin Salonu'nda yapılan  "Omuz Omuza 165 Yıl Demiryolu İşçi Buluşması" etkinliğinde konuşan Adil Karaismailoğlu, "Toplam demiryolu ağımızı 12 bin 803 kilometreye çıkardık" dedi.

Sinemalar için uyarı: Kira uyuşmazlıkları yaşanabilir!

Kovid-19 pandemisinden en fazla etkilenen alanlarda biri de sinemalar oldu. Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği (SİSAY) Genel Sekreteri Fevzi Genç, erken açılma gibi bir süreçte kiralık salonlarda kira uyuşmazlıklarının yaşanabileceğine dikkat çekti.

Yeni Zelanda'da dev kasaba 7,5 milyon dolara satılıyor!

Yeni Zelanda'da 2006 yılında yapımı tamamlanan Vahşi Batı kasabası 7,5 milyon dolara satılıyor. Kasabada bir tahta şerif ofisi, sinema salonu olarak ikiye katlanan bir adliye binası ve hatta lisanslı bir salon bulunuyor.

Aydın Koçarlı Belediyesi'nin eski sinema salonu yıkılıyor!

Aydın Koçarlı Belediyesi, atıl halde duran eski sinema salonu binasının yıkım çalışmalarına başladı. Yıkılan binanın yerine, vatandaşların vakit geçirebileceği oturma alanları ve çocuk parkları olan yeşil alan yapılacak.

Çanakkale'de 12 Dev Adam Basketbol Okulu açıldı!

Çanakkale 12 Dev Adam Basketbol Okulu açıldı. Açılış töreni İstek 1915 Çanakkale Koleji Spor Salonu'nda yapılan basketbol okuluna, 9-12 yaş grubunda yaklaşık 200 kız ve erkek sporcu katılıyor.

İskenderun'da 12.7 milyon TL'ye icradan satılık spor salonu!

İskenderun İcra Dairesi, Hatay İli, İskenderun İlçesi, 2. Mıntıka Mahallesi, 2 Parselde yer alan spor salonunu 12 milyon 712 bin 494 TL'ye icradan satıyor...

Çayyolu Minasera Hastanesi’nin binası yeni sahibini bekliyor!

Sinema salonu ve kral dairesi ile dünyadaki tek hastane unvanlıyla, hastalarına beş yıldızlı otel konforu sunulan Çayyolu’ndaki Minasera Aldan Hastanesi şimdi yeni sahibini bekliyor.

Büyükçekmece Belediyesi 18 yıllığına düğün salonu kiralıyor!

Büyükçekmece Belediyesi düğün salonu kiralama işi ihale ediliyor. Ulus Mahallesi'ndeki düğün salonunun eksiklerinin de tamamlanmasının istendiği ihale 12 Şubat 2019 tarihinde yapılacak. 

İngiliz devi Suudi Arabistan’daki sinema salonu projesini durdurdu!

Dünyanın en büyük sinema zinciri olarak gösterilen İngiliz Vue, Suudi Arabistan’daki 30 sinema salonundan oluşan projesini durdurduğunu açıkladı.

Suudi Arabistan'da 3 yılda 30 sinema salonu inşa edilecek!

Suudi Arabistan Enformasyon Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Suudi Arabistan'da sinema salonları inşa edecek bir şirkete daha ruhsat verildi.

Menderes Türel’den Demreli'ye kültür merkezi sözü!

Demre’de öğrencilerle buluşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kendisinden sinema salonu isteyen Nazife adlı öğrenciye kültür merkezi sözü verdi.

12 sinema salonu Haberi

12 sinema salonu
60 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Zorlu AVM'de, 40 kafe ve restoran, 12 sinema salonu ve 128 mağaza yer alacak. Metrekaresi 250 euro olan AVM'de 3 aylık kira depozito olarak  isteniyor. Bir yıllık kira bedelinin peşin olarak ödenmesinin talep edildiği Zorlu AMV'de bulunan 180 mağaza için 2 bin 800'ün üzerinde müracaat yapıldığı...