17 / 05 / 2024

14 katlı lüks gemi

14 katlı lüks gemi

Kıbrıs Rum kesiminin Limasol Limanı'ndan gelen 14 katlı lüks kruvaziyer 2 bin 42 yolcu ve 847 mürettebatıyla Alanya Limanı'na yanaştı. Gemiden inen yolcular, şehrin tarihi ve turistik yerlerini gezdi...

Aylin Coşkun'un Zekeriyaköy'deki 4 katlı lüks villası görenleri kendine hayran bıraktı! 

2019 yılında  Volkan Aslan ile evlenen ve düğündeki takılarla '5 milyon TL'lik rahat villa alabilirim'' diyen Aylin Coşkun'un 4 katlı lüks villası görenleri kendime hayran bıraktı. 

Ömür Gedik'in Beykoz'daki 4 katlı lüks villası gündemde! Evin detayları görenleri şaşkına çevirecek!

'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının bugünkü konuğu Ömür Gedik oldu.  Gedik'in lüks villasının kapılarını programa açarken evin detayları görenleri şaşkına çevirecek.

Zekeriyaköy'de 4 katlı lüks villa! İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli işte bu evde yaşıyor

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, Zekeriyaköy'de yaşadıkları 4 katlı lüks evin kapılarını ilk kez açtı. 

Pamela Anderson Malibu'daki lüks evini satışa çıkardı!

Geçtiğimiz günlerde beşinci kez evlenen yıldız Pamela Anderson Malibu'daki lüks evini 14.9 milyon dolara satışa çıkardı. 

Demet Şener Levent’teki 3 katlı lüks villada oturma hakkını kaybetti!

İbrahim Kutluay'dan olaylı bir şekilde boşanan Demet Şener, iş insanı Cenk Küpeli ile 19 aylık evliliğini dün bitirdi. Demet Şener’in, Kutluay ile yaptığı boşanma protokolünde bulunan ‘evlenmemesi’ koşuluyla tapusunda 10 yıllık oturum hakkı olan Levent’teki 3 katlı lüks villadan oldu. 

Aleyna Tilki'nin lüks evine anneden onay!

Bir yıl Los Angeles’ta yaşayacak Aleyna Tilki’nin tuttuğu lüks eve aylık 14 bin dolar (82 bin TL) vermesine anne Havva Öztel onay verdi.

Mesut Özil'in Çeşme'deki lüks villası!

Türk asıllı ünlü Alman futbolcu Mesut Özil'in, İzmir'in Çeşme ilçesine yaptırdığı 2 katlı süper lüks villanın inşaatı tamamlandı.

İtalya'da metro kazısında lüks ev bulundu!

İtalya’nın Roma kentindeki metro genişletme çalışmaları esnasında M.Ö. 2. yüzyıldan kalma olduğu anlaşılan 14 adet lüks odaya sahip lüks bir ev bulundu. 

Ankara'da lüks konuta talep azaldı!

Büyük kentlerin daha çok varoşlarını çeviren devasa çok katlı ve lüks konutlara talep az ama, yapılaşma Başkent Ankara'da hızla devam ediyor...

Gecekonducuların lüks daire davası!

Ayazağa'da bulunan askeri arazideki gecekonduların tapusunu almak için 14 yıl önce kooperatif kuran ve bugün lüks konut sahibi olan 3 sülaleden 66 aile "adil paylaşım yapılmadığı" gerekçesiyle açılan davada, karşı karşıya geldi

1988 yılında Etiler'deki lüks villa ''hovarda'' müşteri bekliyormuş!

1988 yılında Etiler'de, Müteahhit Mehmet Dalmaz tarafından inşa edilen lüks villa ''hovarda'' müşteri bekliyormuş. Bin 200 metrekare alandan inşa edilen dört katlı, 10 odalı villa 2.5 milyar lirayı verene satılacakmış.

1971 yılında tarihi Tünel'in üstüne 14 katlı bina yapılacakmış!

1971 yılında Karaköy'de Tünel'in giriş kapısına 14 katlı bina yaptırılacakmış. İETT tarafından yaptırılacak olan bina, 6 milyon liraya mal olacakmış ve Karaköy'de, Galata Kulesi'nden sonra en yüksek bina olacakmış.

1958 yılında Yeşilköy'de 17 katlı otel yapılacakmış!

1958 yılında Yeşilköy'de 3 bin 200 metrekare saha üzerine, 17 katlı lüks bir otel inşa edilecekmiş. 322 yatak odalı olacak otelin bütün daireleri deniz manzaralı olacakmış.

14 katlı lüks gemi Haberi

14 katlı lüks gemi
Kıbrıs Rum kesiminin Limasol Limanı'ndan gelen 14 katlı lüks kruvaziyer 2 bin 42 yolcu ve 847 mürettebatıyla Alanya Limanı'na yanaştı .Bu yıl Alanya'ya 6 sefer daha yapacak Costa Mediterranea isimli lüks gemiyle İtalyan, Fransız, Alman, İsrail, İngiliz, İspanyol, Belçika, Avusturya ve Malta uyruklu 2 bin 42 yolcu ile 847 mürettebat geldi. Kıbrıs Rum kesiminin Limasol Limanı'ndan gelen 14 katlı lüks kruvaziyerin akşam saatlerinde Rodos adasına hareket edeceği bildirildi.

Gemiden inen yolcular, şehrin tarihi ve turistik yerlerini gezdi. Bazı turistler ise çarşı merkezinde alışveriş yapmayı tercih etti.Karavan Turizm Akdeniz Bölge Müdürü Sami Simi, önceki yıllarda Alanya'ya kruvaziyer turizmi kapsamında 100 bin yolcu getirdiklerini ancak İsrail
ile olan ilişkilerden dolayı son yıllarda düşüşler yaşadıklarını söyledi. Bu yıl 40 dolayında seferde 50 bine yakın...