04 / 05 / 2024

14. TSMD Yapı Sektörü Buluşması

14. TSMD Yapı Sektörü Buluşması

Yapı Sektörü Buluşmalarının 14’üncüsü Yapı Endüstri Merkezi iş birliği ile 21 – 22 Eylül 2017 tarihleri arasında TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılacak.

Zeray Next Capital'de 14 Şubat'a özel yüzde 14 indirim!

Zeray İnşaat'ın başkent Ankara'da inşa ettiği Next Capital projesinde 14 Şubat'a özel olarak yüzde 14 indirim yapılıyor. Söz konusu kampanya Şubat ayı boyunca geçerli olacak.

GAP yatırımları bölge ihracatını 28'e katladı! Yapılan yatırımlar 14 milyar doları aştı

GAP kapsamında tarımdan sanayiye, ulaşımdan yenilenebilir enerjiye çeşitli sektörlerde 34 senedir bölgenin kalkınması için destek verilmekte. Bölge illerinin 2000 yılında 503,5 milyon dolar olan ihracatı, GAP kapsamında yapılan yatırımlar ile 14 milyar doları geçti. İşte haberin detayları...

Karadeniz Teknik Üniversitesi hüküm giymiş işçi olarak tam 14 kişi alım yapıyor! İşte başvuru şartları!

Karadeniz Teknik Üniversitesi, 14 eski hükümlü işçi alımı yapacak. Yapılan açıklamaya göre, başvurular 28 Nisan 2023 tarihine kadar kabul edilecek. 14 kişinin istihdam edileceği kadrolara ilişkin merak edilen detaylar haberimizde yer alıyor...

Kayseri'de 14 bin 131 yapıdan 1096'sı ağır hasarlı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta tarihindeki depremlerden etkilenen Kayseri'de, hasar tespiti için incelenen toplam 14 bin 131 yapıdan 1096'sının ağır hasarlı olduğu belirtildi.

SGK’dan 14 milyon kişiye dev kampanya! Borcu olanlara duyurulur! O tarihe kadar başvuru yapılması gerekiyor!

SGK 14 milyon kişiyi ilgilendiren açıklama geldi. Vergi borcu yapılandırma detaylar vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki borç yapılandırmada son durum ne?

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Belediyelerin yapı ruhsatı verdiği bina sayısı yüzde 14 arttı!

Resmi olarak açıklanan verilere göre, belediyelerin yapı ruhsatı verdiği bina sayısı yüzde 14 arttı.

14 maddede site yönetimlerinde sıkça yapılan hataların kaynağı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "14 maddede site yönetimlerinde sıkça yapılan hataların kaynağı" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Ege Yapı 2022 hedeflerini 14 Aralık'ta açıklayacak!

Türkiye'nin güvenilir gayrimenkul markası olan Ege Yapı, 2021 yılının değerlendirmesini ve 2022 hedefleri dahilinde yeni yatırım planlarını 14 Aralık'ta gerçekleştireceği basın toplantısında paylaşacak.

Karaman Millet Bahçesi 20 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Karaman İli, Merkez İlçesi, Aktekke Mahallesi Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 20 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30da yapılacak.

5 proje için 14 milyarlık yatırım yapılacak!

Proje Bazlı Teşvik Sistemi kapsamında Ankara, İstanbul, Bursa ve Adana'da 5 proje için 14 milyarlık yatırım yapılacak.

Hekim Yapı'nın 14'üncü bayi toplantısı düzenlendi!

Hekim Yapı, geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısının 14'üncüsünü gerçekleştirdi. Toplantıya Limak Cyprus Deluxe Hotel ev sahipliği yaptı.

İmar barışına en çok başvuru bu illerden geldi!

Türkiye'de bulunan 14 milyon yapının dönüşmesini hedefleyen imar barışı uygulamasına başvurular devam ediyor. Haziran ayında sona erecek başvuruları il il sizler için sıraladık.

14. TSMD Yapı Sektörü Buluşması Haberi

14. TSMD Yapı Sektörü Buluşması

Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından 2011 yılından beri düzenlenen Yapı Sektörü Buluşmalarının 14’üncüsü Yapı Endüstri Merkezi iş birliği ile 21 – 22 Eylül 2017 tarihlerinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor.


Etkinliğin ilk gününde yapı sektörü firmaları, kamu ve özel sektör yatırımcı kuruluşlarla bir araya gelerek ikili görüşme yapabilecek, ikinci gün ise üyelerimiz olan mimarlık ofisleri ile görüşme imkanı sağlanacaktır.


Firma temsilcilerine iki günde çok sayıda yatırımcı kuruluş ve mimarlık ofisine tanıtım yapma imkanı sunan, güncel projeleri inceleme, kurum – kuruluş temsilcileri ile birebir tanışma imkanı sağlayan etkinliğe katılım ücreti 2 gün için 12 bin TL olup, 1 gün için 8 bin...