04 / 05 / 2024

15. Türkiye Harita Bilimsel ve Teknik Kurultayı

15. Türkiye Harita Bilimsel ve Teknik Kurultayı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Emin Madran, 15. Türkiye Harita Bilimsel ve Teknik Kurultayı, Ölçme Teknolojileri ve Yazılım Fuarına katıldı.

Türkiye'de ikamet izniyle yaşayan yabancı sayısı yüzde 15 azaldı!

Türkiye'de ikamet izniyle yaşayan yabancı sayısı yüzde 15 azaldı. Göç Başkanlığı'nın verilerine göre, ikamet izni ile yaşayan yabancı sayısı 1 milyon 127 bin 38 oldu.

Saatler içinde açıklanacak: iPhone 15 serisinin Türkiye fiyatı ne kadar olacak?

Apple'ın tanıtmasına saatler kaldı. Peki iPhone 15 serisinin Türkiye fiyatı kaç para olacak? İşte güncel döviz kuruna göre beklenen fiyat...

Türkiye ile Libya arasında 15 milyar dolarlık ticaret potansiyeli var!

MÜSİAD Libya Temsilcisi ve Karanfil Group Yönetim Kurulu Başkanı Murtaza Karanfil, enerji ve lojistik sektörlerinin devreye girmesi halinde Türkiye ile Libya arasındaki ticaret kapasitesinin 15 milyar doları bulacağını söyledi.

Türkiye’nin petrol ithalatında artış! Haziranda yüzde 15,2 arttı!

Türkiye'nin toplam petrol ve petrol ürünleri ithalatında artış yaşandı. Buna göre, petrol ithalatı haziran ayında 2022’nin aynı ayına nazaran yüzde 15,2 artarak 4 milyon 826 bin 16 ton olarak kayıtlara geçti.

Türkiye'nin en lezzetli halka arzı 15-16 Ağustos’ta yapılacak!

Türkiye’nin en büyük restoran zincirlerinden Baydöner, halka arz ediliyor. Baydöner hisselerinin %21,43’ünü halka arz etmek üzere Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. Borsada satış tarih ve saatleri 15-16 Ağustos, 10.30- 13.00, sabit fiyat ise 21 TL olarak belirlendi.  

SON DAKİKA… Türkiye için devreye girdiler! Tam 15 milyar dolar geliyor…

Türkiye’ye 15 milyar dolar geliyor. Katar'ın Türkiye'ye 10 milyar dolara yakın yeni kaynak sağlaması için görüşmelerde son aşamaya gelindi. Kaynağın 2-3 milyar dolarlık bölümü yıl sonuna kadar gelecek. Bu hafta Suudi Arabistan da Türkiye'ye 5 milyar dolar mevduat yapılması için müzakerelerde nihai a

Türkiye'de son 15 yılda böylesi görülmedi! Ücretsiz veriliyor anında tükeniyor

Türkiye son 15 yılda görülmemiş bir krizin içinden geçiyor. Artan fiyatlar vatandaşı her açıdan zorlamaya devam ediyor. İstanbul Planlama Ajansı'nın (İPA) hazırladığı raporda çok ilginç tespitlere yer verildi. Ücretsiz dağıtılıyor kapış kapış gidiyor tespiti yapıldı.

2. Libya Türkiye Ticaret Platformu İnşaat-Elektrik Fuarı 15-16 Şubat 2022'de!

2. Libya Türkiye Ticaret Platformu İnşaat - Elektrik Fuarı 15-16 Şubat 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Tepe Home Türkiye'deki 15. mağazasını Buyaka'da açtı!

Türkiye genelinde açtığı mağazalarıyla kaliteli ve şık çözümleri yenilikçi bir bakış açısıyla müşterileriyle bir araya getiren Tepe Home, Türkiye’deki 15. mağazasını Buyaka'da açtı.

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı!

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, ““Demokrasi, milli birlik ve beraberlik sınavı başarıyla verildi” dedi.

Türkiye'deki tarım arazilerinin yüzde 15’i ipotekli!

Türkiye’deki toplam 266 milyon 766 bin 913 dekar tarım arazisinin yüzde 15’lik kısmı, yani 39 milyon 474 bin 630 dekarı ipotek altında.

AFAD: Türkiye'de 15 bin 984 toplanma alanı var!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Türkiye genelinde 15 bin 984, İstanbul'da ise 2 bin 864 toplanma alanı olduğunu açıkladı.

Halk GYO'dan Türkiye Halk Bankası'na yüzde 15 kira artışı!

Halk GYO, Türkiye Halk Bankası'nın 'kiracı olduğu, 15 adet gayrimenkul için, 1 Ocak 2019 tarihinden geçerli olmak üzere, yeni kira artış dönemlerine kadar, Ocak 2018 kira bedelleri üzerinden yüzde 15 oranında artış yapılmasına yönelik ek protokol imzaladı...

15. Türkiye Harita Bilimsel ve Teknik Kurultayı Haberi

15. Türkiye Harita Bilimsel ve Teknik Kurultayı

TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası tarafından Ankara'da 25-28 Mart 2015 tarihleri arasında düzenlenen 15.  Türkiye Harita Bilimsel ve Teknik Kurultayı, Ölçme Teknolojileri ve Yazılım Fuarına Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığını temsilen Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Emin Madran Katıldı. Muğla Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Emin Madran katıldığı kurultayda "Çağdaş Sağlıklı Kentler İçin 3 Boyutlu İmar Uygulamaları" ile ilgili özel oturumda "Teknik Altyapıların Kadastro ve Tapu İlişkilerinin Kurulması" konularında sunum yaptı. 



Gerçek Fethiye...