06 / 05 / 2024

16 yatırımda son durum

16 yatırımda son durum

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Ülkemize caka satan ülkeler yakın zamanda tarih sahnesinden silinecek. Türkiye'nin önü ise açıktır. Türkiye'yi küresel güç yapacağız" dedi.

Artık yatırımcılar hisse için oturdukları evi satıyor!

Hisse yatırımı son günlerde en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında yer alıyor. Borsa Eğitmeni Adem Ayan, X sosyal medya hesabından hisse yatırımı ile ilgili bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Yatırımda kimi dinlemeli? Eğitimlileri mi? Alaylıları mı?

Yatırımda kimi dinlemeli? Eğitimlileri mi? Alaylıları mı? İşte emlak ve yatırım danışmanı Mert Başaran resmi sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım...

Altında 'U' dönüşü! Gram altın 1.800 liranın altına geriledi! Altın yatırımcıları dikkat! 16 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları son zamanlarda Ortadoğu'daki gerilim ve  ABD faizleri zirveyi görmesi ile yukarı yönde hareket etti. Bugün ise güne düşüşle başlayan altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? 16 Ekim 2023 canlı altın fiyatlar

Gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır?

Gayrimenkul, pek çok yatırımcının ilk tercihlerinden biridir. Ancak her yatırımda olduğu gibi gayrimenkul yatırımı yaparken de bazı unsurları uygun şekilde göz önünde bulundurmak gerekiyor. Peki gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır, dikkat edilmesi gereken unsurlar nelerdir?

Yatırımda rota değişti: Ev alamayan arsaya yöneldi!

Konut fiyatları artmaya devam ederken ev alamayan vatandaşlar yatırım rotasını değişti. Son açıklanan verilere göre, konut satışları düşüşe geçerken, ev alamayanlar arsa ve tarla almaya başladı.

Yatırımda gümüş trendi! Dünyaca ünlü ekonomist gümüşü işaret etti! Alan kazanacak!

Son zamanlarda dalgalı bir seyiri devam eden gümüş fiyatları günlük değişime uğrayışını sürdürüyor. Hem ülkemizdeki hem de yabancı uzmanlar ise gümüş yatırımını öneriyor.

Yatırımcılar gayrimenkulden ayrılıyor! Döviz ve altındaki artış beklentisi ev sahiplerini satışa yönlendirdi!

Yatırımcı son 2 senedir park ettiği gayrimenkul pazarından çıkmaya başladı. KKM’de faiz sınırının kalkması, döviz ve altının yükseleceği beklentisi de konut sahiplerini satışa yönlendiriyor. Peki fiyatlar düşer mi?

Tabiri caizse akın Antalya'ya akın ettiler! Konuttan sonra yatırımda da rekor kırdılar

Ukrayna ile aralarında olan savaştan dolayı Türkiye'ye akın eden Rus vatandaşlar, Antalya'yı tabiri caizse bastılar. Antalya'da konut alımlarındaki rekorun akabinde Rus halkı  yatırımda da rekor kırdı.

Karayollarına 20 yılda tam bu kadar yatırım yapıldı! Ulaşımda şimdi sıra hangi yatırımda?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son 20 yıl içinde karayollarına yaklaşık 112 milyar dolar yatırım gerçekleştirildiğini, gelecek dönemde ise demir yollarına yoğunluk vereceklerini kaydetti.

Borsaya yatırımda resesyon etkisine dikkat! Portföyde bulundurulması gereken sektörler hangileri?

Temettü dağıtma potansiyeli ve karlılığı resesyon nedeniyle düşün şirketlerin resesyondan çıkışla en iyi kazancı getireceğini belirten Milliyet Yazarı Aktaş, yatırımcılara uyarılarda bulundu...

Yatırımda yeni adres konut, borsa ve altın oldu! 

Yatırımda yeni adres resmen konut, borsa ve altın oldu. Kur korumada gelir elde edemeyen vatandaşlar konut, borsa ve altına yöneldi. 

Teşvikli yatırımda rekor iptal! Son 5 yılın zirvesi!

2022 yılının 7 ayında toplam 1.507 adet yatırım teşvik belgesi iptal edilirken, söz konusu dönemde açıklanan yatırım belgelerinin iptali ise yüzde 23.4 ile 5 yılın zirvesine oturdu.

Helmann’dan yatırımda büyük adım! Ünlü şirketten Albaraka Türk ile iş birliği

Geliştirdiği çevreci ve yüksek kaliteli projelerle yerli ve yabancı yatırımcılardan sık sık ilgi gören Helmann, Albaraka Türk iş birliğiyle gayrimenkul yatırım fonu (GYF) kurduğunu duyurdu. İşte detaylar...

16 yatırımda son durum Haberi

16 yatırımda son durum

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Ülkemize caka satan ülkeler yakın zamanda tarih sahnesinden silinecek. Türkiye'nin önü ise açıktır. Türkiye'yi küresel güç yapacağız" dedi.


Eroğlu, Muğla Atatürk Spor Salonu'nda, bakanlığına bağlı kurumlarca 89 milyon lira tutarındaki 16 yatırımın temel atma ve orman mahallelerine sertifika dağıtım törenine katıldı.Eroğlu, törende yaptığı konuşmada, dünyanın göz bebeği Muğla'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu, kente şu ana kadar bakanlığının 69 yatırım yaptığını, bunlara 16 tane daha eklediklerini söyledi. Muğla'ya 13 yılda 10 milyar yatırım ve destek sağladıklarını belirten Eroğlu, "Yaptığımız her şey milletimiz için. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın sözünü benimsemiş bir anlayışla hizmetlerimizi yapıyoruz" dedi.Geçmiş yıllarda bakanlık olarak Muğla'ya 69 müjde verdiklerini hatırlatan Eroğlu, "Bunların büyük kısmı tamamlanarak hizmete girdi. Muğla için verdiğimiz 69 projeden...