03 / 05 / 2024

18 yaş altı bireysel emeklilik

18 yaş altı bireysel emeklilik

Bireysel Emeklilik Sistemi'ni güçlendirmek amacıyla sunulan kanun teklifi Meclis Genel Kurulu tarafından kabul edildi. Kanun teklifine göre artık 18 yaşından küçükler de bireysel emekliliğe dahil oluyor.

10 gram Ajda bilezik kaç TL? 22,14 ve 18 ayar altın bilezik fiyatları düştü! 3 Mayıs 2024 güncel altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de düşmeye devam ediyor. Gram altın 2453 liraya gerilerken bilezik fiyatları da düştü. 10 gram Ajda bilezik kaç TL? 22,14 ve 18 ayar altın bilezik fiyatları  düştü! 3 Mayıs güncel altın bilezik fiyatları.

Almanya, ev alan Türklere 30 bin Euro verecek! Ucuz kredi ve vergi muafiyeti de var!

Almanya’da Hessen Eyaleti, genç çiftleri konut sahibi yapmak için 'ilk evini alanlara' ev ödeneği sağlayacak. Evli ve iki çocuklu bir çift, konutu ortak aldıklarında 20 bin Euro, 18 yaşının altındaki her çocuk için 5 bin Euro, toplam 30 bin Euro alabilecek. 

Borsada çocuğa vasi hesap nasıl açılır?

​​​​​​​Borsada çocukları için yatırım yapmak isteyenler, “Çocuğa borsa hesabı açılır mı? sorusunun cevabını arıyor. 18 yaş altındaki çocukların borsada yatırımcı olması için yapılması gerekenleri finans danışmanı Tugay Tarakçı anlattı.

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen uçtu! Altın bilezik fiyatları ne kadar? 18 Mart altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftaya rekorla başladı. Altın, haftanın ilk işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Gram altın 2,484 lira olurken, 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen uçtu. Altın bilezik fiyatları ne kadar? 18 Mart 2024 altın bilezik fiyatları.

Altın rekor tazeledi! Yastık altında 1 gram altını bile olanlar yaşadı! 18 Mart 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları 18 Mart 2024  Pazartesi gününde rekor tazeledi. Yastık altında altını olanlar yaşadı. Bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? 18 Mart Pazertesi altın fiyatları.

Düşük faizli konut kredisinde son durum nedir? 1.20 faizli ilk evim kampanyası başvuru şartları!

Ev almak isteyen birçok vatandaşın merakla beklediği 1.20 faizli ilk evim kampanyası ile ilgili olarak "Konut kredilerinde kredi değer oranı tüketicinin kendisinin, eşinin veya 18 yaş altındaki çocuklarının en az bir konutu varsa yüzde 75 azaltılarak yapılacak.

18 yaşından önce sigortalı olanlar için tarih tarih açıklandı: Erken emekli olabilir misiniz?

Birçok aile çocukları için küçük yaşta sigorta girişini yaptırmak ve erken emekli olmalarını sağlamak istiyor. Peki 18 yaşından önce sigortalı olanlar erken emekli olabilir mi? İşte önemli tarihler...

İŞKUR açıkladı! 55 yaş altı kamu personeli alımı başladı...

Kamu kurumlarında çalışmak isteyen adaylar güncel personel alımlarını hakkında araştırmalar devam ediyor. Buna göre; belirtilen son haber kapsamında o kamu kurumunda çalışacak 55 yaş altı kamu personeli alımı başladığı açıklandı. İşte haberin detayları...

İŞKUR açıkladı! İl Özel İdaresi 18 yaş üstü daimi kamu personeli alımı yapacak...

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) kamu personel alımlarını hakkında açıklamalar yapmaya devam ediyor. Yapılan açıklama kapsamında aktarılan son haberler şöyle; İl Özel İdaresi bünyesine 18 yaş üstü daimi kamu personeli alımı yapılacağı duyuruldu. İşte haberin ayrıntıları...

MEB KPSS şartı aranmadan Aşçı Yardımcısı alımı ilanı yayınladı!

Milli Eğitim Bakanlığı, kamu işçi alımı için yeni bir ilan yayımladı. Bu ilana başvuruda bulunabilmek için KPSS şartının aranmayışı, 18 yaşından büyük olunması ve ilköğretim mezunu olma gerekliliği bulunmaktadır. Alınacak pozisyon, aşçı yardımcısı olarak belirtilmiştir. 

81 ilde 18 yaş üstü yüzlerce personel alımı yapılacak! İşte hastane online iş başvuru ekranı!

81 ilde 18 yaş üstü yüzlerce personel alımı yapılacağı belirtildi.   İşte hastane online iş başvuru ekranı...

Gelir testi yaptırana devletten destek var! 

Çocuklar 18 yaşına kadar, liseye devam eden gençler 20 yaşına kadar ve üniversite öğrencileri de 25 yaşına kadar Genel Sağlık Sigortası'nın avantajlarından yararlanabiliyor. Ayrıca, üniversiteyi bitirdikten sonra 25 yaş sınırını aşmamak koşuluyla 2 yıl daha sağlık hizmetleri ücretsiz olarak sunulmak

Türkiye Taşkömürü Kurumu 2 bin işçi alıyor! 18 yaşından büyük olanlara müjde! Hemen detaylara bakın!

Türkiye Taşkömürü Kurumu 2 bin işçi alımına ilişkin ilan Resmi Gazete'de yayımlandı. Alımlara 18 yaşından büyük ve 32 yaşından küçükler başvurabilecek. İşte ayrıntılar...

18 yaş altı bireysel emeklilik Haberi

18 yaş altı bireysel emeklilik

Bireysel emeklilik (BES) ile ilgili önemli düzenlemeler içeren kanun teklifi Genel Kurul'da kabul edildi.

Sputniknews'de yer alan habere göre; kabul edilen kanun teklifince dernek, vakıf ve sandıklardaki emeklilik birikimleri 2023 yılı sonuna kadar Bireysel Emeklilik Sistemine aktarılabilecek. Şirketler, aktarılan bu tutarlardan  kesinti yapmayıp, giriş aidatı da alma hakkı olmayacak.

Meclis'te gerçekleştirilen görüşmelerde teklife yeni maddeler de eklendi. Hazine arazisi üzerine kurulu turistik tesislerin ecrimisil ödemeleri 30 Kasım 2022 tarihine ertelendi.

Siyasi Partiler Yasası'nda  gerçekleşitirilen değişiklikle, Anayasa Mahkemesi'ne yapılan taşınmaz mal bildiriminin limiti 100 TL'den bin 500 TL'ye yükseltildi.

BES sisteminde yeni dönem başlıyor!

10 soruda 18 yaş altına Bireysel Emeklilik Sistemi'nde yeni...