29 / 04 / 2024

19. evteks fuarı

19. evteks fuarı

"Evteks 19. İstanbul Ev Tekstili Fuarı" kapsamında düzenlenen seminerlerde 2014 ev teksili trendleri de belirlendi. Trend seminerlerinde çok sayıda trend tahmincisi ve tasarımcı da hazır bulundu.

EVTEKS ziyaretçileri turistten 3 kat fazla harcıyor!

Bu yıl 19. kez düzenlenen EVTEKS'i baba mesleği ev tekstili olan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan açtı. EVTEKS için İstanbul'a gelen yabancı ziyaretçiler ortalama bin 300 euro bırakıyor...

İstanbul Ev Tekstili Fuarı 15-19 Mayıs'ta!

Türkiye'nin en büyük tekstil fuarı Evteks 15-19 Mayıs tarihleri arasında CNR Expo'da yapılacak

Bağdat'taki Uluslararası Fuar Merkezi hastaneye çevrildi!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarındaki artış sonrası Irak’ın başkenti Bağdat’taki Uluslararası Fuar Merkezi hastaneye çevrildi.

Hekim Yapı AŞ, TEBİF fuarına katıldı!

Hekim Yapı A.Ş., 19-22 Nisan 2018 tarihinde, Ankara'da düzenlenen Türkiye İnşaat Teknolojileri ve Endüstriyel Yapı Fuarı'na katıldı.

Konya Gayrimenkul Fuarı 19 Nisan'da!

KONYA GAYRİMENKUL FUARI 2. Konut, İşyeri, Arsa, Yatırım Finansman Fuarı 19-22 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek...

Türkiye İnşaat Teknolojileri Yapı Fuarı 19 Nisan'da!

Türkiye inşaat Teknolojileri Yapı Fuarı  bu yıl 19 Nisan'da Ankara Congresium'da kapılarını açacak.  Artı2 Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı İpekçi, Türk yapı sektörünün işçilik ve malzeme kalitesi konusunda dünya ile yarıştığını ifade etti.

Türkiye İnşaat Yapı Fuarı 19 Nisan'da yapılacak!

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı (TEBİF) 19-22 Nisan'da Congresium Ankara Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek. 

Konya Gayrimenkul Fuarı 19-22 Nisan'da!

Tüyap Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) ve Konya Emlak Komisyoncuları Odası’nın (KEMKO) iş birliğiyle düzenlenen Konya Gayrimenkul Fuarı kapılarını açıyor.

Bursa Rising City Gayrimenkul ile 15. İnşaat Fuarı 19 Nisan'da!

Bursa'da düzenlenecek olan Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı eş zamanlı olarak 19 Nisan'da kapılarını açıyor.

Adana İnşaat Fuarı başladı!

Adana İnşaat Fuarı, 16 -19 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz, tüm fuarlarda katılımcı, ziyaretçi ve kurulan iş görüşmeleri sayısının arttığını söyledi.

Demirel Park, Adana İnşaat Fuarı'nda tanıtılacak!

İbrahim Demirel İnşaat, 16-19 Şubat tarihlerinde düzenlenecek Adana İnşaat Fuarı'na katılıyor. Demirel Park projesini fuarda yatırımcılarla buluşturacak.

Adana İnşaat 2017 Fuarı yarın başlıyor!

Adana İnşaat 2017 Fuarı yarın başlayacak. 16-19 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek fuar TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde meraklıları bekliyor.

Manisa projeleri Yapex Fuarı'nda!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği projeleri görücüye çıkarıyor. 16-19 Kasım 2016 tarihlerinde restorasyon, renovasyon ve kültür mirasını koruma temasıyla düzenlenecek Yapex Fuarı'nda, Manisa Büyükşehir Belediyesi de projeleriyle yer alacak.

Türkiye'deki 19 milyon yapının yüzde 55'i ruhsatsız!

Kütahya Vali Vekili Hüdayar Mete Buhara, 1. Yapı Dekorasyon Fuarı'nın açılışında yaptığı konuşmada Türkiye’de 19 milyon yapının bulunduğu, bunların yüzde 55’inin kaçak ve ruhsatsız olduğunu dile getirdi.

22. EVTEKS Fuarı 140 bin ziyaretçi hedefliyor!

Alanında dünyanın 2'nci en büyük fuarı olan 22. EVTEKS İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı, 140 bin ziyaretçi hedefliyor. Fuar CNR EXPO Yeşilköy'de 21 Mayıs'a kadar sürecek.

19. evteks fuarı Haberi

19. evteks fuarı

     Evteks'ten yapılan açıklamaya göre, 15-19 Mayıs'ta CNR EXPO İstanbul'da gerçekleştirilen "Evteks 19. İstanbul Ev Tekstili Fuarı", dünya çapında tanınmış tasarımcıların seminerlerine ve 2014 trendlerine ev sahipliği yaptı. 

     Yerli ve yabancı tasarımcıların katıldığı seminerlerde 2014 sezonu ev tekstili trendleri sektörle ve ziyaretçilerle buluştu. Fuar kapsamında yapılan seminerlere konuşmacı olarak Prof. Dr. Nesrin Ünlü, Inkrit Berbee, Bibi Ronchi, Milou Ket, Cenk Mommarje, Ahmet Kayaer, Kemal Yamankaredeniz ve Mine Kalaylı katıldı. 

     

     -"Evler bebek pembesiyle döşeniyor"- 

     

     Tasarımcı Cenk Mommarje, seminerlerde yaptığı konuşmada, sonraki sezonların ev tekstili trendlerini anlattı. Dünyanın artık rengini değiştirdiğini, bir sonraki sezonlarda bebek pembesinin ev dekorasyonunda önemli bir renk olacağını söyleyen Momarje, ev döşemelerinde sakinlik ve yalınlık trendinin günümüzde olduğu gibi...