14 / 05 / 2024

19. turkeybuild izmir yapı fuarı ne zaman

19. turkeybuild izmir yapı fuarı ne zaman

6 Ekim'e kadar devam edecek olan Ege Bölgesi'nin yapı sektörü dışında da en büyük ticari buluşmalarından olan Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir, 19. kez kapılarını açtı. Katılımcılar fuarda yeni iş bağlantıları kuruyor

Turkeybuild İzmir, bugün İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda açılıyor!

Ege ve Akdeniz Bölgesi'nin de en büyük fuarı olma özelliğini taşıyan fuar 6 Ekim'e kadar açık kalacak. Burcu Başer, fuarın turizm sezonu sonrası hareketlenen inşaat malzemeleri pazarına ivme kazandıracağını söyledi.

Turkeybuild İzmir yapı fuarı 3 Ekim'de açılıyor!

İzmir'in 19'uncu Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir, bugün İzmir Uluslararası Fuar Alanında açılıyor. ge ve Akdeniz Bölgesi'nin de en büyük fuarı olma özelliğini taşıyan fuar 6 Ekim'e kadar açık kalacak..

Belediye 19 adet daireyi satıyor! İzmir Karabağlar'da ev sahibi olma fırsatı! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesinde yer alan 19 adet daireyi satıyor. Peki İzmir Karabağlar'daki dairelerin fiyatları ne kadar? 

Emlak Konut GYO, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Denizli'deki 19 arsayı satıyor! En ucuzu 2 milyon TL! 

Emlak Konut GYO, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Denizli'de yer alan 19 adet arsayı satışa sundu. Peki Emlak Konut GYO taraf

İzmir Çiğli'de 19 milyon TL'ye satılık arsa!

Karşıyaka Satış Memurluğu İzmir Çiğli'de yer alan arsayı 19 milyon 40 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Dap Yapı İzmir Projesi'nde vade farksız senetli ödemede son gün 19 Aralık!

Dap Yapı İzmir projesi toplam 707 konuttan oluşuyor. Dap İzmir projesinde topraktan satışta vade farksız senetle ödeme için son gün 19 Aralık...

İzmir'in 19 ilçesinde altyapı devrimi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Büyükşehir sınırlarına sonradan bağlanan 19 ilçede adeta alt yapı devrimi yaptı.

ORGE, TurkeyBuild İzmir'in yıldızı oldu!

Ege ve Akdeniz bölgesinin en büyük yapı fuarı olan 22. Yapı Fuarı – TurkeyBuild İzmir’e ilk defa katılan ORGE Mutfak - Banyo – Kapı, fuarda en çok ziyaret edilen firma olarak Aydın’ın gururu oldu.

Özge Yapı, Turkeybuild İzmir'e katıldı!

Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük sektör buluşması olan Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir, ziyaretçilere kapılarını açtı.Özge Yapı AŞ, bu yıl 22'ncisi düzenlenen Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir'de yerini aldı.

Turkeybuild İzmir bugün açıldı!

Ege ve Akdeniz bölgesinin en büyük fuarı 22. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir, bugün kapılarını ziyaretçilerine açtı.

22. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir 3-6 Kasım'da!

Yapı sektördeki son gelişmelerin ve teknolojilerin sergilendiği, Ege ve Akdeniz Bölgeleri’nin en büyük fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir, 3 – 6 Kasım 2016 tarihinde fuarizmir’de yapı sektörü temsilcilerini bir araya getirecek.

Turkeybuild yapı sektörünü Ankara ve İzmir'de buluşturuyor!

29. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara 20 - 23 Ekim 2016 tarihleri arasında Congresium, ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda, 22. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir ise 3 –6 Kasım 2016 tarihleri arasında, yeni fuar alanı fuarizmir’de sektör profesyonellerini bir araya getirecek.

Soyak Siesta Oxygen İzmir'de 19 daireye özel kampanya!

Soyak Siesta Oxygen İzmir'de 19 daireye özel kampanya başladı. Soyak Siesta Oxygen fiyat listesi 2+1 dairelerde 390 bin TL'den başlıyor...

İzmir Konak 19 Mayıs Mahallesi'ndeki yaya üst geçidi yenilenecek mi?

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelerdeki yaya üst geçitlerini yenilerken, Konak 19 Mayıs Mahallesi'ndeki yaya üst geçidinin kaderine terk edildiğini belirten vatandaşlar, 30- 40 yıldır kullandıkları yaya üst geçidinin yenilenmemesine tepki gösterdi.

İstanbul, Ankara ve İzmir'e 19 bin yeni konut!

Ekonomist'in haberine göre İstanbul, Ankara ve İzmir'de 41 yeni proje ile 19 bin yeni konut yapılacak. İşte il il projeler ve metrekare satış fiyatları...

19. turkeybuild izmir yapı fuarı ne zaman Haberi

19. turkeybuild izmir yapı fuarı ne zaman


19. Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir, Uluslararası Fuar Alanı'nda açıldı. Geçtiğimiz yıllarda yüzde 30 büyüyerek 19 bin 500 metrekareye ulaşan alanı, 350'yi aşkın katılımcı firma, binlerce ürün çeşidi, 30 bin ziyaretçisiyle 19 yıldır Ege ve Akdeniz Bölgesi'nin de en büyük fuarı olma özelliği taşıyan fuarda, sektördeki en son teknolojiler sergileniyor. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul'dan sonra sergileme alanı bazında, ikinci büyük sektör buluşması olan 19. Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir, 6 Ekim'e kadar devam edecek.


İkinci sırada

Ege Bölgesi'nin yapı sektörü dışında da en büyük ticari buluşmalarından olan Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir'de, en yeni teknolojiler, yenilikler ve gelişmeler sergilenerek yeni iş bağlantıları için fırsatlar gündeme geliyor. Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir'in Ege ve Akdeniz Bölgesi'nin en büyük sektörel buluşması ve Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul'dan sonra en büyük ikinci Yapı Fuarı olduğunu...