01 / 05 / 2024

19. Yapı Fuarı sektörün yeniliklerini sergiliyor!

19. Yapı Fuarı sektörün yeniliklerini sergiliyor!

6 Ekim'e kadar devam edecek olan Ege Bölgesi'nin yapı sektörü dışında da en büyük ticari buluşmalarından olan Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir, 19. kez kapılarını açtı. Katılımcılar fuarda yeni iş bağlantıları kuruyor




19. Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir, Uluslararası Fuar Alanı'nda açıldı. Geçtiğimiz yıllarda yüzde 30 büyüyerek 19 bin 500 metrekareye ulaşan alanı, 350'yi aşkın katılımcı firma, binlerce ürün çeşidi, 30 bin ziyaretçisiyle 19 yıldır Ege ve Akdeniz Bölgesi'nin de en büyük fuarı olma özelliği taşıyan fuarda, sektördeki en son teknolojiler sergileniyor. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul'dan sonra sergileme alanı bazında, ikinci büyük sektör buluşması olan 19. Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir, 6 Ekim'e kadar devam edecek.


İkinci sırada

Ege Bölgesi'nin yapı sektörü dışında da en büyük ticari buluşmalarından olan Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir'de, en yeni teknolojiler, yenilikler ve gelişmeler sergilenerek yeni iş bağlantıları için fırsatlar gündeme geliyor. Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir'in Ege ve Akdeniz Bölgesi'nin en büyük sektörel buluşması ve Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul'dan sonra en büyük ikinci Yapı Fuarı olduğunu söyleyen YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer, turizm sezonunun bitimiyle beraber hareketlenen inşaat malzemeleri pazarına her yıl olduğu gibi bu yıl da ivme kazandıracağını söyledi. 

YEM Fuarcılık tarafından 36 yıldan bu yana düzenlenen Yapı Fuarları- Turkeybuild sektörün en büyük buluşma platformu olma özelliğini taşıyor. Yapı Fuarları-Turkeybuild, dev firmalar, mimarlar, mühendisler, peyzaj mimarları, müteahhitler, GYO'lar, meslek odaları, resmi ve yerel yönetim temsilcileri, yatırımcılar, akademisyenler, öğrenciler ve ilgili STK'lardan oluşan yapı sektörü profesyonellerini bir araya getiriyor.

Yapının tüm süreçlerinde yer alan binlerce ürün ve hizmet tek bir çatı altında toplanıyor. Çeşitlilik içeren örnekler karşılaştırılarak malzeme seçiminde kolaylık sağlanırken, sektördeki en yeni teknoloji ve gelişmeler sergileniyor. sunuyor.



Yeni Asır




Geri Dön