29 / 04 / 2024

2 M Arge Mühendislik Makine İnşaat adresi

2 M Arge Mühendislik Makine İnşaat adresi

2 M Arge Mühendislik Makine İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Özkaymaz tarafından 50 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi, 1592 Sokak'ta kuruldu.

TOKİ Yozgat projesi resmen başlıyor! 304 konutluk yeni proje için ÇED gerekli değildir kararı verildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat projesi resmen başlıyor. Yozgat Eskipazar 2. Mıntıka Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan projede toplam 304 konut yer alacak.

TOKİ Yozgat projesi için düğmeye basıldı! 380 milyon TL'lik yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat projesi için düğmeye basıldı. Eskipazar 2. Mıntıka Mahallesi'nde yükselecek olan projede 304 konut yer alacak.

100 kişiye mezar olan o inşaatta korkutan gerçek: İnşası projesiz, ruhsatsız ve denetimsiz yapılmış!

Diyarbakır'da, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan Hisami Apartmanı'nın 2 müteahhidi ile arsa sahipleri hakkında açılan davanın iddianamesinde, binanın inşasının ve güçlendirilmesinin projesiz, ruhsatsız ve denetimsiz yapıldığı ortaya çıktı.

Seba Neva Konakları'nda son 2 müstakil villa! Teslimler Temmuz 2025'te! 

Seba İnşaat tarafından Zekeriyaköy'de inşa edilen Seba Neva Konakları'nda satışta olan son 2 müstakil villa kaldı. Peki Seba Neva Konakları'nda fiyatlar ne kadar? İşte merak edilenler... 

Depremlerde yıkılan apartmanın 2 müteahhidi için 90'ar yıla kadar hapis istendi! 

Adana'daki Özgür Apartmanı'nın Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılması ile ilgili soruşturma çerçevesinde, tutuksuz müteahhit kardeşler Mahmut ve Murat Alpşar hakkında 90'ar yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı. İşte ayrıntılar...

Yakalama kararı bulunan 2 müteahhit kendi yaptıkları binaların enkazında can verdi!

Diyarbakır'da çöken 7 binada hayatını kaydeben 2 kişinin, haklarında yakalama kararı çıkarılan müteahhitlerden Celal İrkören’in Sözel Apartmanı’nda, Halil İpek’in ise Dündar Apartmanı'nın enkazında kalarak yaşamını yitirdiği ortaya çıktı...

İslam Memiş, gram altında yeni rekor için tarih verdi! 2 müjdeyi beraber açıkladı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Youtube hesabından paylaştığı 'İki müjde' başlıklı videosunda gram altında yükseliş beklentisini tarih vererek açıkladı. İslam Memiş'in 7 Aralık için de ayrıca bir 'müjde' verdi.

Zeytin 2 Mühendislik Kimya Metal İnşaat Orman Ürünleri Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Zeytin 2 Mühendislik Kimya Metal İnşaat Orman Ürünleri Lojistik Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Turan Küçük tarafından kuruldu.

Ravza Sitesi'nde 32 milyon TL'ye icradan satılık 2 müstakil ev!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Eyüpsultan Göktürk'ta yer alan 2 adet müstakil evi 32 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Merkez Bankası dolara 2. müdahalenin miktarını açıkladı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) yaptığı açıklamada 3 Aralık 2021 tarihinde dövize gerçekleştirilen doğrudan satış müdahalesinin miktarının 504 milyon dolar olduğunu duyurdu.

TOKİ Yozgat Merkez'de 175 adet konutu satışa sunuyor!

TOKİ, Yozgat'ın Merkez ilçesi Mutafoğlu 2. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan 175 konutu satışa çıkarıyor. 

Ankara Keçiören’e iki adet Milli Mücadele Müzesi inşa edilecek!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, Keçiören'e Milli Mücadele'ye ilişkin 2 müze birden inşa edeceklerini müjdeledi.

TOKİ Yozgat 643 konut ihalesi yarın!

Yozgat İli Merkez İlçesi Mutafoğlu 2. Mıntıka Mahallesi 643 Adet Konut 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

2 M Arge Mühendislik Makine İnşaat adresi Haberi

2 M Arge Mühendislik Makine İnşaat adresi

2 M Arge Mühendislik Makine İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Özkaymaz tarafından 50 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi, 1592 Sokak'ta kuruldu. 


2 M Arge Mühendislik Makine İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  1-Her türlü sanayi ve iş makineleri,cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının imalatını,alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak. Sanayide kullanılan plastik,metal,alüminyum, ahşap, pvc işleme makineleri, montaj,kesici ve delici makinelerin imalatını yapmak. Hidrolik makineler, hidrolik sistemler, hidrolik güç üniteleri, hidrolik silindirleri, pnömatik, hidrolik, otomat makine ve güç motorları, bağlantı parça ve aksamlarını üretmek. Bilumum elektrikli ve elektronik makine ve aletlerin üretimi, tamir ve montajını yapmak.  bu makinelerin elektrik,elektronik ve pano imalatını, bu makinelerin tüm malzemelerinin ve...