05 / 05 / 2024

2. Uluslararası Afet Yönetimi Fuarı nerede yapıldı

2. Uluslararası Afet Yönetimi Fuarı nerede yapıldı

“Çok geç olmadan” sloganıyla hayata geçirilen, 40 ülke ve bu ülkelerden katılan 20 bakanın ağırlandığı, uzman konukların katılımıyla gerçekleştirilen konferansların yer aldığı “IDME – 2. Uluslararası Afet Yönetimi Fuarı” sona erdi...

1,2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın 223 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından!

Uluslararası Yatırımcılar Derneği tarafından açıklanan rakamlara göre, Ekim'deki 1,2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın 223 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından geldi. İşte o rakamlar...

Malatya Akçadağ'a 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak!

Kahramanmaraş Merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak.

Hatay İskenderun’daki afet konutları hızla yükseliyor! İşte 2+1 79 metrekarelik örnek daire!

Hatay İskenderun’daki afet konutları bayramda da hızla yükselmeye devam ediyor. İşte 2+1 79 metrekarelik örnek daire!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

29. Uluslararası İsrail Yapı, İnşaat ve Mimari Fuarı 1-2 Şubat 2022'de!

29. Uluslararası İsrail Yapı, İnşaat ve Mimari Fuarı 1-2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

İstanbul yeni projelerle İslami finansın merkezi olacak!

Emlak Katılım Kurumsal İletişim Müdürü Ahmet İkizoğlu, 2. Uluslararası Tasarruf Sempozyumu'nda  İstanbul Finans Merkezi projesi kapsamında, hayata geçirilen projelere dair açıklamalarda bulundu. 

2. Uluslararası Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Konferansı 30 Ocak'ta başlıyor!

2. Uluslararası Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Konferansı 30 Ocak-2 Şubat 2020 tarihlerinde Ankara Wyndham Otel’de gerçekleştirilecek...

Türkiye'de 2018 ve 2019'da tamamlanan afet konutu sayısı 2 bin 640!

İçişleri Bakanı Soylu, "Türkiye'de 2018 ve 2019'da tamamlanan afet konutu sayısı 2 bin 640, inşaatı devam eden konut sayısı ise 3 bin 108'dir." dedi.

2. Uluslararası İslami Mimari Mirası Konferansı'nda neler konuşuldu?

"Mamur Çevre ve Gelecek", temasıyla yapılan 2. Uluslararası İslami Mimari Mirası Konferansı (ISL@H 2019), iki gün boyunca İslami mimari alanında çalışan uzmanları konuk etti.

Uluslararası İslami Mimari Mirası Konferansı başladı!

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi ve Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi ortaklığında düzenlenen 2. Uluslararası İslami Mimari Mirası Konferansı başladı. Konferansta sürdürülebilir kentsel gelişim konusunda farklı yaklaşımlar ele alınacak.

Uluslararası Tünelcilik Sempozyumu 2 Aralık'ta!

Tünelcilik Derneği, önderliğinde bu yıl Türkiye’nin ev sahipliği yapacağı Uluslararası Tünelcilik Sempozyumu, 2 – 3 Aralık 2017 tarihlerinde gerçekleşecek.

Mehmet Özhaseki: Hiç kimseyi evsiz bırakmayacağız!

2. Uluslararası Osmanlı Coğrafyası Arşiv Kongresi'nin tanıtım toplantısında konuşan Bakan Özhaseki,"Herkese ev vermek için mücadele edeceğiz. Ufak tefek katkılar belki alabiliriz, ama hiç kimseyi evsiz bırakmayacağız." dedi.

Galatasaray'ın Florya tesisleri taşınacak!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 2. Uluslararası Futbol Zirvesi'ne katıldı. Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Özbek, "Florya'daki tesislerimizi yeni bir alana taşıyacağız." dedi.

2. Uluslararası Afet Yönetimi Fuarı nerede yapıldı Haberi

2. Uluslararası Afet Yönetimi Fuarı nerede yapıldı


Türkiye’de ilk kez Trio İstanbul tarafından organize edilen, T.C Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı – AFAD ve T.C. Sağlık Bakanlığı’nca desteklenen; “IDME – 2. Uluslararası Afet Yönetimi Fuarı” sona erdi. 40 ülke ve bu ülkelerden katılan 20 bakanın ağırlandığı, uzman konukların katılımıyla gerçekleştirilen konferanslar da yerli yabancı ziyaretçiler tarafından ilgiyle takip edildi.

“IDME – 2. Uluslararası Afet Yönetimi Fuarı” Imam Qasım Rashid Ahmed (Al Khair Foundation), Kimse Yok mu Genel Müdürü Celal Türkoğlu ve Trio İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Cingöz gerçekleştirdikleri kapanış konuşmalarıyla sona erdi.

Tören de ilk konuşmayı gerçekleştiren Imam Qasım Rashid Ahmed, konuşmasına geçen yıl da bu yıl da katılım gösterdikleri fuardan ve fuara olan ilgiden dolayı duydukları memnuniyeti belirterek başladı. Hem katılımcı firmaları hem de...