07 / 07 / 2024

2012 Avrupa Gayrimenkul Ödülü Çevre Mühendisliği Binası

2012 Avrupa Gayrimenkul Ödülü Çevre Mühendisliği Binası

2012 Avrupa Gayrimenkul Ödülü’nü kazanan Çevre Mühendisliği Binası kaderine terkedildi. Inşaatlar yarıda bırakıldı, beton karkasların içlerinde inekler dinleniyor

Ege Yapı GYO oluyor! SPK'dan izin çıktı!

EgeYapı Avrupa Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. halka arz yolunda ilk aşamayı tamamlayarak Sermaye Piyasası Kurulu’ndan (SPK) Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) dönüşüm iznini aldı.

Folkart Nova ticari alanlar satışta! Teslimler Mayıs 2025'te!

Avrupa Gayrimenkul Ödüllerinden 15-yıldız" ödülü alan Avrupa'nın en iyi yüksek katlı projesi olarak seçilen Folkart Nova konut projesindeki ticari alanlar satışa çıktı.

Folkart’a Avrupa'dan dört ödül!

Folkart, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Töreni’nden, 2'si Avrupa birinciliği olmak üzere toplam dört büyük ödülle döndü. Folkart Nova Projesi ve Folkart Nefes İstanbul Lansman Kampanyası “5 Star Winner-5 Yıldız Ödülü Avrupa Birinciliği”ne layık görüldü.

Oral Mimarlık Değer 16 Residences ile 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülü'nü aldı!

Merakla beklenen 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri sonuçları 2 Aralık 2021 tarihinde Londra’da gerçekleştirilen törenle açıklandı. Oral Mimarlık, Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği Değer 16 Residences projesi ile yarışmada ödül aldı. 

Omurga Gayrimenkul 2021 yılı için gayrimenkul değerleme kuruluşunu atadı!

Omurga Gayrimenkul, fon portföyüne alınacak gayrimenkullere ve gayrimenkule dayalı haklara ilişkin 2021 yılı değerlemesi için Avrupa Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

Gl Avrupa Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Gl Avrupa Gayrimenkul Limited Şirketi Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ruı Jıang tarafından kuruldu.

Pera Gayrimenkul 2020 yılı için değerleme şirketini seçti!

Pera Gayrimenkul Yatırm Ortaklığı 2020 yılı için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Avrupa Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş ile anlaştı...

Türklerin tapu aşkı devam ediyor!

Urban Land Institute (ULI) İcra Kurulu Üyesi Berra Doğaner  Avrupa gayrimenkulüne Türk yatırımcıların ilgisinin devam ettiğini söyleyerek, "Türkler Avrupa'da yatırım yapıyor" dedi.

TERRA Real Estate Türkiye'nin en iyi emlak firması seçildi!

TERRA Real Estate European Property Awards/Avrupa Gayrimenkul Ödülleri tarafından "Best Real Estate Agency Single Office Turkey 2019-2020" kategorisinde Türkiye'nin en iyi emlak firması seçildi.

TERRA Real Estate Türkiye'nin en iyi emlak firması seçildi!

TERRA Real Estate European Property Awards/Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Yarışması'nda ödül kazandı.

Bilkent Center'a Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nden 2 ayrı ödül!

Bilkent Center, prestij ve mükemmelliğin simgesi “Avrupa Gayrimenkul Ödülleri” tarafından “European Property Awards 2019-2020” “Ticari Yenileme/Geliştirme” Ve “Perakende Mimarisi” kategorilerinde 2 ayrı dalda ödüle layık görüldü...

Yapı 212 Avrupa İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Alım Satım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapı 212 Avrupa İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Alım Satım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Sağlam tarafından kuruldu.

1453 Avrupa Danışmanlık Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

1453 Avrupa Danışmanlık Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli Akif Yarış ve İsmail Demir ortaklığında kuruldu. 

2012 Avrupa Gayrimenkul Ödülü Çevre Mühendisliği Binası Haberi

2012 Avrupa Gayrimenkul Ödülü Çevre Mühendisliği Binası

TC Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörlüğü Muallimköy Yerleşkesinde 1995 yılında başlayan inşaatlarını 9 yıl önce durdurdu. Yeni binalarını Çayırova da inşa ediyor. Ancak bu alan dere taşma alanı. Nitekim geçen yıl bir sel faciası yaşandı ve çok ciddi kayıplar oldu.

Muallimköy’e harcanan 50 milyon USD ve 1994-2003 arası 9 yıllık emek ise şimdilik çöpe gitti…

1994 yılında Boston daki ünlü MIT Massachusetts Institute of Technology örnek alınarak planlandı:

- Sanayinin kalbinde 3.800.000 m2 lik yerleşke alanı

- TUBITAK ile komşu

- TEV Ileri Zekalılar Okulu ile komşu

- TEM ve E-5 (D-100) yanından geçiyor

- İzmit Kötfezine cepheli

- Istanbul-Ankara demiryolu içinden geçiyor

- İzmit Körfez Köprüsü yanına inşa ediliyor


Bir Turgut Özal’ın vizyonuydu. Sn. Demirel sahiplendi. 1995 yılında büyük ümitlerle temeli atılan TC Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü Muallimköy...