28 / 04 / 2024

2013 Arçelik ankastre fırın serisi

2013 Arçelik ankastre fırın serisi

Evdeki şeflerin profesyonel yardımcısı Arçelik, en lezzetli yemekler için profesyonel çözümler sunan ankastre fırınları ile yemeklerinize uzman dokunuşu sunuyor. Yeni ankastre fırınlar aynı zamanda da 2013 yılı Red Dot tasarım ödüllü...

Arçelik'ten kasım ayına özel Ankastre Bulaşık Makinelerinde 2.000 TL indirim kampanyası!

Arçelik, seçili ankastre bulaşık makinelerinde kasım ayına özel olarak 2.000 Türk Lirası indirim kampanyası yapıyor. Bu kapsamda Arçelik kasım ayına çok özel bir kampanya fırsatı sunduğunu açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Arçelik'ten yine dayanılmaz cazip bir kampanya! Ankastre Bulaşık Makinelerinde 3.000 TL'ye varan indirim fırsatı...

Arçelik bulaşık makinesi almak isteyenlere kasım ayına özel bir kampanya ile indirim fırsatı sunuyor. Arçelik'ten kasım ayına özel bu kampanya kapsamında, kampanya 1-15 Kasım 2023 tarihleri arasında geçerli olacaktır. İşte kampanyanın detayları...

Arçelik AFC 340 S Fibona Serisi Ankastre Multifonksiyon Fırın ne kadara satılıyor, Teknik özellikleri neler? 

Arçelik Buhar Destekli Fırın, sahip olduğu geniş iç hacim, 3D Pişirme Teknolojisi ve  Hot Aero Pro Teknolojisi sayesinde pişirme işlemini gerçekleştirir. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Arçelik OV 643 T Siyah Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak'ta şok indirim! 21 Mart 2023 listesi

Arçelik OV 643 T Siyah Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak, dokunmatik kontrol mekanizması ve vitroseramik yapısı ile mutfaklarda yerini alıyor. Peki elektrikli ocak indirimle ne kadara satılıyor? 

Arçelik'ten efsane kampanya! Ankastre fırın alana mini telve kahve makinesi hediye! Arçelik 19 Mart 2023 fiyat listesi 

Evlenecek çiftler dikkat! Arçelik’ten A Fry Teknolojili Ankastre Fırın Alanlara 1.599 TL değerinde Mini Telve Kahve Makinesi hediye edilecek. Peki AFC 361 S Fibona Serisi Ankastre Multifonksiyon Fırın ne kadara satılıyor? İşte detaylar..

Arçelik'ten AFry Ankastre Fırın alana 1.599 TL değerinde kahve makinesi hediye! 15 Mart 2023 fiyat listesi...

Bu kampanya kaçmaz! Arçelik, AFry Teknolojili ankastre fırın alanlara Mini Telve Türk Kahve Makinesi hediye ediyor. Peki, Arçelik'in kampanyası ne zaman sona erecek, AFry teknolojisi nedir? AFry Ankastre Fırın özellikleri ne, fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Arçelik Elektrikli Ankastre Ocak 7 bin 590 TL! En ucuza nereden alınır? İşte Arçelik 14 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni nesil teknoloji ile evini renklendirmek isteyenler Arçelik OV 643 T Vitroseramik Ocağı en ucuza nereden alabileceğinizi sizin için araştırdık. İşte detaylar..

Arçelik  Ankastre Mikrodalga Fırın en ucuza nereden alınır, fiyatları ne kadar? İşte Arçelik 11 Mart 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler dikkat! Arçelik MD 893 FS 23 lt Ankastre Mikrodalga Fırın en ucuza Beyenso.com sitesinde satışa sunuldu. Peki bu sitede Arçelik MD 893 FS ne kadara satılıyor? 

Arçelik'ten Bulaşık Makinesi alana 1.969 TL  değerinde Mikrodalga Fırın Hediye! 5 Mart 2023 fiyat listesi 

Evleneceklere ve ya evini yenileyeceklere Arçelik'ten yüzünüzü güldürecek kampanya. Arçelik Ankastre Bulaşık Makinesi Alımına 1.969 TL Değerinde Solo Mikrodalga Fırın Hediye kampanyası tüketicini beğenisine sunuldu. 

Arçelik Elektrikli Ankastre Ocak en ucuza nerede satılıyor? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Yeni nesil teknoloji ile geliştirilen Arçelik elektrikli ankastre ocak, kullanışlı ergonomik tasarımı sayesinde ocak arayışı içinde olanların beklentilerini sonuna kadar karşılıyor. Peki dokunmatik kontrol mekanizmasına sahip ocağın diğer özellikleri neler?

Arçelik Elektrikli Ankastre Ocak Kaç TL? Özellikleri neler? İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Yeni nesil teknoloji ile geliştirilen Arçelik elektrikli ankastre ocak, kullanışlı yapısı sayesinde ocak arayışı içinde olanların beklentilerini sonuna kadar karşılamayı başarıyor. Dokunmatik kontrol mekanizmasına sahip ocak ile kontrol sizde. İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik’te 3’lü Ankastre Set alımına 1000 TL İndirim! Arçelik 2 Ekim 2022 fiyat listesi

Beyaz eşya markası Arçelik’ten 3’lü ankastre set alımına 1000 TL indirim fırsatı. İşte kampanya kapsamında yer alan o ürünler..

3’lü Ankastre Set alımınızda Arçelik çay makinelerinde 1000 TL indirim devam ediyor! 13 Eylül 2022 fiyat listesi...

Arçelik, 3’lü Ankastre Set alımınızda size çay makinelerinde 1000 TL indirim veriyor. Fırsatın bitimine sadece 2 gün kaldı. Kampanya kapsamında Resital Çay Makinelerinde ya da Mini Telve Kırmızı Türk Kahve Makinesi alımında 1000 TL indirim kazanın. İşte 13 Eylül 2022 fiyat listesi….

2013 Arçelik ankastre fırın serisi Haberi

2013 Arçelik ankastre fırın serisi


Arçelik ankastre fırınlar, günümüzde evin merkezi haline gelen mutfakların standardını yükseltiyor. Aile bireylerinin en çok bir arada olduğu ve keyifle vakit geçirdikleri mutfaklarda yemek yapmak Arçelik’in ankastre fırın serisi ile tutkuya dönüşüyor.


Surf Pişirme Teknolojisi Ankastre Fırın’ın içerisinde sağ, sol ve arka kısmındaki boşluklarda 92 noktada güçlü fanlar bulunuyor. Fanlar sayesinde sıcak hava üfleyen fırın, yemeklerin eşit olarak pişirilmesine imkân sağlıyor. Üstelik tatlar karışmadan 3 farklı yemek aynı anda mükemmel bir şekilde pişirilebiliyor.


Arçelik, sağlıklı beslenmenin yeni yolunu Gurme Ankastre Fırın (Fritto Plus) ile sunuyor. Bir ilk olan üründe az yağla muhteşem sonuçlar sağlayan kızartma aparatı bulunuyor. Kızartma aparatı sayesinde 1 kaşık yağ ile konvansiyonel fritözlere göre 13 kat daha düşük yağ oranına sahip patatesler kızartılabiliyor. Aparatla ayrıca ekmek yapılabildiği gibi,...