28 / 04 / 2024

2013 izmir stad

2013 izmir stad

İzmir Gücü Spor Vakfı ( İZVAK ) Başkanı Tuğrul Yemişçi, Göztepe ve de Karşıyaka'ya yapılacak stadlar için TOKİ'nin bu yıl sonuna kadar ihaleye çıkacağını bildirdi...

İzmir Alsancak Stadı 30 Ekim'de açılıyor!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı, İzmir Alsancak Stadı'na ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. Açıklamada stadın açılış tarihi olarak 30 Ekim işaret edildi.

İzmir Alsancak Stadı'nın akıbeti mecliste!

İzmir Alsancak Stadı'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Karşıyaka Stadı'nın akıbeti mecliste!

İzmir Karşıyaka Stadı'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı mecliste!

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Alsancak Stadı'nın inşası devam ediyor!

1959 yılında kurulan ve o zamanki adıyla Türkiye 1. Ligi, şimdilerin Süper Lig’inde ilk maça ev sahipliği yapan İzmir Alsancak Stadı, adeta yeniden doğacak. 

İzmir Bayındır Şehir Stadı yenilendi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayındırspor'un lig karşılaşmalarını oynadığı Bayındır Şehir Stadını baştan aşağı yeniledi.

İzmir Alsancak Stadı'nda ruhsat sorunu!

Başbakan Binali Yıldırım tarafından 9 Eylül'de temeli atılan İzmir Alsancak Stadı toplu ulaşım ağının kesişme noktasında yer alıyor. İzmir Alsancak Stadı'nda şu sıralar ruhsat sorunu yaşanıyor.

İzmir Alsancak Stadı projesinin son hali ortaya çıktı!

İzmir'de yenilenmesi için temeli 9 Eylül 2017 tarihinde Başbakan Binali Yıldırım tarafından atılan Alsancak Stadı projesinin son hali ortaya çıktı.

İzmir'in 3 stadı Şubat 2019'da tamam!

İzmir, düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıldönümünde yeni yatırıma imza attı. Kentte, Başbakan Binali Yıldırım tarafından 3 yeni stadın temeli atıldı.

İzmir'de 3 stadın temelleri bugün atılacak!

Başbakan Binali Yıldırım, İzmirliler’in hayalini kurduğu 3 yeni modern stadın temelini bugün aynı anda atacak

İzmir'de 3 yeni stadın temeli 9 Eylül'de atılacak!

Başbakan Binali Yıldırım, İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü olan 9 Eylül'de kentte yapımına hazırlanan 3 stadın temelini atacak.

İzmir Tire Stadı Ekim'de açılacak!

İzmir'in Tire İlçesi'nde 4 Eylül 2015 yılında temeli atılan yeni stadın çalışmalarında sona gelindi. 13 bin 500 seyirci kapasiteli stadın Ekim ayında hizmete girmesi planlanıyor.

İzmir Menemen İlçe Stadı’nda sona gelindi!

İzmir Menemen Belediyespor'un İlçe Stadı’nda inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Stat, betonarme tribünde toplam 2.500 kişilik seyirci kapasitesine sahip olacak.

2013 izmir stad Haberi

2013 izmir stad

İzmir Gücü Spor Vakfı (İZVAK) Başkanı Tuğrul Yemişçi, yaptığı yazılı açıklamada, kulüp temsilcileri ve mimarların stat detay projelerini ayrıntılı görüştüğünü, TOKİ’nin bu konuda kapsamlı bir dosya hazırladığını belirtti. Ankara'dan aldıkları son bilgiye göre Spor Bakanlığı'nın İzmir'e yapılacak statlar işini TOKİ’ye verdiğini belirterek, açıklamada şu ifadelere yer verdi:


"TOKİ’nin ise statların yapımı için en geç bu yıl sonuna kadar ihaleye çıkıp, işi başlatabileceği yönünde. Yani ok yaydan çıkmıştı. 2 aylık sürede her şey daha da netleşecek. Yaşanan gelişmeleri İZVAK olarak kamuoyuna anında aktaracağız. İzmir'de halen tüm iyi niyetli çabalara rağmen stat, salon ve futbol altyapı tesisleri eksikliği sürüyor. Kulüp ve taraftarların yıllardır bu konuda hep ihmal ediliyor. Biz İZVAK olarak sorunların çözümü için yoğun olarak çalışıyoruz. Ankara’dan alınan sözlerin yerine  getirilmesi...