03 / 05 / 2024

2013 son konut kampanyaları

2013 son konut kampanyaları

Gayrimenkulcülerin yıl sonuna özel sunduğu fırsatlar ev sahibi yapmanın yanı sıra pek çok avantajı da beraberinde getiriyor. İnşaat firmaları yeni yılda yeni bir eve sahip olmak isteyenler için kampanya rüzgarları estiriyor...

Adanuspark 'ta metrekare birim fiyatı 3 bin 300 lira! Peşinat 1 yıl sonra!

Çukurova Gayrimenkul imzalı, yaşamın başladığı Âdanuspark'ın yılbaşı kampanyasıyla yeni yıla yeni evinde girmek isteyenler de 2013'e kârlı bir yatırım ile veda etmek isteyenler de kazanıyor.

Sun Of Silivri'de son konut! Hemen teslim!

Sun Of Silivri projesinde yer alan son konutun satışı devam ediyor. Sun Of Silivri projesinde toplam 388 konut bulunuyor. 

Yeksa Yapı Şükrüpaşa apartmanında son konut!

İstanbul'un en nezih semti Kadıköy'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında Yeksa Yapı tarafından hayata geçirilen Şükrüpaşa apartmanında son konut. Peki Şükrüpaşa apartmanında son konutun fiyatı ne kadar?

2020 Mayıs sonunda konut kredisi faizleri ne oldu?

Konut kredisi faizlerinde bir yıllık süreçte bankalardan pek çok fırsat sunuldu. En son konut kredisinde faiz indirimi Yapı Kredi'den geldi. Peki konut kredisi faizleri kaç oldu?

Türkiye'nin konut satış verileri gayrimenkulde toplanma işareti mi?

Moody’s, kredi görünüm raporunda, Türkiye’nin son konut satış verilerinin gayrimenkul sektöründe toparlanmaya işaret ettiğini ve durumun bankaların kredi notu için pozitif olduğunu belirtti...

Konut almak isteyen hızlı davranmalı!

Konut almak isteyenlerin cazip fiyatları kaçırmamak için hızlı davranması gerektiğini ifade eden Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, konut stoku bittiğinde fiyatların artacağını belirtti...

Kurtköy Lens İstanbul son konut fiyatları!

Beş blok olarak Lens Yapı tarafından hayata geçirilen Lens İstanbul projesi İstanbul Kurtköy'de yükseliyor. Projede fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor...

Konut alırken dikkat edilmesi gereken 5 püf nokta!

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, konut seçerken dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı. İşte Konut alırken dikkat edilmesi gereken 5 püf nokta...

Malatya Beydağı TOKİ son teslim tarihi!

Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi 3. Bölge'de son konut teslim tarihi bugün olarak belirlendi. Projedeki konutların fiyatları 120 bin 38 ile 160 bin 381 TL arasında değişiyor.

2016'da her iki satıştan biri ilk konut!

EVA Gayrimenkul Değerleme, 2016 yılı konut satış istatistiklerini açıkladı. Araştırmaya göre son konut satışlarındaki son üç yıllık artış oranı ise yüzde 15,11 oldu. 2016 yılında 1 milyon 341 bin 453 konut satıldı.

Son 4 yılda 5 milyon konut satıldı!

Konut ve inşaat ekonominin en canlı sektörü, 2 milyondan fazla istihdam yaratıyor, çok sayıda alt sektörü besliyor. 2013’ten başlayan yıllık bir milyonun üzerinde konut satışı son 4 yıldır artarak ve her sene yeni rekorlar kırarak devam ediyor.

Tamer Son: Konut fiyatlarının düşmesini beklemek hayal olur!

Yılda yaklaşık 1 milyon konuta ihtiyacımız var. Vatandaşlar depreme karşı güvenli, sağlıklı, kaliteli ve donanımlı konutlarda yaşamak, ekonominin lokomotifi inşaat sektörü ise sürdürülebilir büyümeyle ülke kalkınmasına daha yüksek katma değer sağlamak istiyor.

İstanbul'da konut fiyatları son 3 yılda yüzde 70 arttı!

İstanbul genelinde konut fiyatları 2013 2.Ç. ve 2016 2.Ç. arasını kapsayan son 3 yıllık dönemde cari fiyatlarla toplam yüzde 70 artış gösterdi.

Nestortaköy'ün aydınlatması Tepta'dan!

Nestortaköy, Ortaköy vadisinde yaşamın bağladığı son konut projelerinden biri. Projenin peyzaj, blok girişleri, blokların merdiven alanları, koridorları ve daire içlerindeki tüm genel alanların aydınlatması Tepta tarafından projelendirilip ürün teminleri yapıldı.

2013 son konut kampanyaları Haberi

2013 son konut kampanyaları

Ev alana tatil İnşaat firmaları yeni yılda yeni bir eve sahip olmak isteyenler için kampanya rüzgarları estiriyor. Gayrimenkulcülerin yılsonuna özel sunduğu fırsatlar ev sahibi yapmanın yanı sıra pek çok avantajı da beraberinde getiriyor.


 Denge Yapı, yıl sonu kampanyasıyla Mahal Sancaktepe'den ev alacaklar için tüm konutları yüzde 1 ön ödeme ve teslime kadar düşük taksitlerle satışa sunuyor. 


Kampanyayla 199 bin 550 TL değerindeki 2+1 daireye teslime kadar aylık 1.272 lira taksitle sahip olunabiliyor. Daire bedelinin yüzde Tinin ön ödeme olarak alındığı kampanyada, peşinatın yüzde 24'lük kısmı vade farkı olmaksızın teslime öteleniyor. 

Teslime kadar düşük taksit Dumankaya İnşaat'ın özel yılsonu fırsatları tüketicilere farklı seçenekler sunuyor. Yüzde 1 KDV avantajı bulunan projelerde, peşin ve vadeli satışlarda yüzde 12'lik bir indirimle daire sahibi olma imkânı tanınıyor....