30 / 04 / 2024

2014 asansör bakımı

2014 asansör bakımı

Apartmanlarda büyük tehlike sizleri bekliyor. Anadolu Ajansı ekibi, "Asansör Bakım ve İşletme Yönetmeliği" kapsamında 2012'den beri ülke genelinde periyodik muayene yapan TSE'nin saha çalışmasını görüntüledi.

Eylül ayı evde bakım maaşı yatan iller listesi: Evde bakım maaşı SMS sorgulama işlemi nasıl yapılır?

Evde bakım maaşı sorgulamaları eylül ayına girilmesiyle birlikte gündemi meşgul etmeye başladı. Peki, Evde bakım maaşı SMS sorgulama işlemi nasıl yapılır?

Evde bakım maaşı hangi illerde ödendi? Eylül 2023 evde bakım parası ne zaman yatırılacak? 

Evde bakım maaşlarının hangi illerde ödendiği ile ilgili detaylar pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Eylül 2023 evde bakım parası yatırıldı mı, ne zaman yatırılacak? 

Evde bakım maaşı ödemelerinde son dakika! Paralar hesaplara peş peşe yatırılıyor! Hemen kontrol edin!

Evde bakım maaşı ödemelerindeki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında sık sık araştırılıyor. Peki Ağustos 2023 evde bakım maaşları hesaplara yatırıldı mı?

Giriş katta oturanlar asansör giderlerini ödemek zorunda mı? 

Zemin katta oturan kişiler, asansör kullanmadıklarını belirtse de genel olarak asansör gideri ödemelerinden kaçınamıyorlar. Fakat bu durum binanın yönetim planlarına göre değişebiliyor. Peki zemin katta oturan kişiler asansör giderlerini ödemek zorunda mı? Asansör giderlerinden muaf tutulur mu?

Hesaplarına evde bakım parası yatırılanlar dikkat! Paralar bu tarihte peş peşe ödenecek! Mutlaka alın!

Hesaplarına evde bakım parası yatırılanlar dikkat... Paralar bu tarihte peş peşe ödenecek... Mutlaka alın...

Ağustos 2023 evde bakım maaşlarında son dakika! Paralar hesaplara yatırıldı mı? Acil bakın!

Ağustos 2023 evde bakım maaşlarındaki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki paralar hesaplara yatırıldı mı? Acil bakın...

Ağustos 2023 evde bakım maaşı hesaplara ne zaman yatırılacak? Zamlı evde bakım maaşlarını bekleyenler dikkat!

Ağustos 2023 evde bakım maaşı hesaplara ne zaman yatırılacak sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Zamlı evde bakım maaşlarını bekleyenler hemen bu tarihlere bakın...

Tarım Kredi marketlerinde kişisel bakım ve temizlik ürünlerinde büyük kampanya!

Kaçırılmayacak fırsatları yakalayın! Tarım Kredi Marketlerinde, ay sonuna kadar kişisel bakım ürünleri ve temizlik ürünleri için büyük bir kampanya sizi bekliyor! Hemen gelin, avantajlı indirimleri kaçırmayın!

Evde bakım maaşları Temmuz 2023 zammında son dakika! Zamlı ve yeni evde bakım maaşları yatırıldı mı?

Evde bakım maaşları Temmuz 2023 zammında son dakika! Zamlı ve yeni evde bakım maaşları yatırıldı mı? Hemen yeni ve zamlı Temmuz 2023 maaşlarına bakın...

Evde bakım maaşları hesaplara yatırıldı mı? Evde bakım maaşı Temmuz zammında son durum! Hemen göz atın!

Evde bakım maaşları hesaplara yatırıldı mı? Evde bakım maaşı Temmuz zammında son durum... Hemen göz atın...

Profilo BD3055IECN Alttan Donduruculu Buzdolabı ek garanti ve bakım fırsatlarıyla görücüye çıktı!

Profilo, merakla beklenen BD3055IECN Alttan Donduruculu Buzdolabı’nı ek garanti ve bakım fırsatlarıyla satışa çıkardı. Evine, iş yerine vs. buzdolabı almak isteyen kişiler bu buzdolabının teknik özelliklerini ve fiyatını araştırıyor.

ŞOK’ta Fakir erkek bakım seti 699 TL’ye, çamaşır yumuşatıcısı 27,90 TL’ye, kaşar peyniri 89,50 TL’ye düştü!

ŞOK’ta, 18 Haziran Pazar gününe özel birçok ürüne indirim geldi. Buna göre, 18 Haziran’da Fakir erkek bakım seti 699 TL’ye, çamaşır yumuşatıcısı 27,90 TL’ye, kaşar peyniri 89,50 TL’ye düştü. İşte 18 Haziran Pazar ŞOK fiyat listesi...

ŞOK’ta çamaşır yumuşatıcısı 27,90 TL’ye, bebek bakım örtüsü 35 TL’ye, masa lambası 250 TL’ye düştü!

ŞOK Market’te bugün hangi ürünlere indirim geldiği belli oldu. Buna göre, bugüne özel çamaşır yumuşatıcısı 27,90 TL’ye, bebek bakım örtüsü 35 TL’ye, masa lambası 250 TL’ye düştü. İşte 15 Haziran 2023 Perşembe ŞOK fiyat listesi...

2014 asansör bakımı Haberi

2014 asansör bakımı

TSE İstanbul Proje Koordinatörü Balcı: "Ekim sonu itibarıyla Türkiye genelinde 56 bin 430 asansör üzerinde muayene yaptık. Muayenelerde kırmızı etiket iliştirdiğimiz asansörlerin oranı 2 yıldır süregelen iyileştirmelere rağmen maalesef yüzde 73 seviyesinde" dedi.


Türk Standardları Enstitüsü (TSE) asansör muayene ve kontrol ekipleri, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca yayımlanan yönetmelik çerçevesinde denetimlerini sürdürüyor. Asansörlerin güvenlik seviyesinin yönetmeliğe uygun olup olmadığını belirlemek isteyen ekipler, 39 ildeki 196 belediye ve organize sanayi bölgeleriyle imzalanan protokoller kapsamında ocak-ekim döneminde 56 bin 430 asansörün periyodik muayenesini gerçekleştirdi. 2012'nin sonunda yüzde 93 olan kırmızı etiketli asansör oranı, ekim itibarıyla yüzde 73'e geriledi. AA ekibi, TSE Marmara Bölge Koordinatörlüğünde görevli ekibin Tuzla'daki apartmanda gerçekleştirdiği asansör denetimini görüntüledi.


ASANSÖRLERE KIRMIZI ETİKET YAPIŞTIRDI

Yanlarında taşıdıkları takometre, şerit metre, lüksmetre, ampermetre ve...